kopacz18 Napisano 10 Październik 2008 Autor Share Napisano 10 Październik 2008 dziś dwia orzełki - niestety uszkodzone . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 10 Październik 2008 Autor Share Napisano 10 Październik 2008 i zbioróweczka z dzisiejszego dnia - pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunki Napisano 10 Październik 2008 Share Napisano 10 Październik 2008 Ta nasadka to osłona wylotu lufy mauserka przed np.zapiaszczeniem.POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 10 Październik 2008 Autor Share Napisano 10 Październik 2008 szybko pisałem i kilka błędów mi się wkradło - orzełki dwa nie dwia" - Kempicki nie Kępicki - kol. nunki dzięki za id. - choć przyznam że wiedziałem o tym - choć opis faktycznie prawie prosił o id - sorki i pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 11 Październik 2008 Share Napisano 11 Październik 2008 Hehe, nie Kempicki tylko Łempicki :)Ładne rzeczy, prosimy o więcej, a tych przesuwek od wz35 to niezły zbiorek już masz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 11 Październik 2008 Autor Share Napisano 11 Październik 2008 hehe - być może Łempicki niezbyt wyrazna jest ta pierwsza literka :) - dzięki i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 11 Październik 2008 Share Napisano 11 Październik 2008 Ta podkowa z 2008-08-21 18:30:06 jest średniowieczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 12 Październik 2008 Autor Share Napisano 12 Październik 2008 ok - dzięki - pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRANIK Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 kopacz jaki masz sprzęt?pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 No i widzisz Michał,przez tą twoją osiemnastke w niku wszyscy myślą żeś małolat i ze starym złomem latasz :)))))!A lata masz i sprzęcior że mucha nie siada ! Pozdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 15 Październik 2008 Autor Share Napisano 15 Październik 2008 witaj Piotr !!! - osiemnastka w nicku - faktycznie trochę palnąłem - ale to forum było pierwszym na którym się zalogowałem i tą 18-tkę to sobie ot tak wpisałem...byle szybciej i pisać - hehe - co do wykrywacza kiedyś był lala teraz już trochę przeszedł - nie zawsze latam po pięknie zabronowanych poletkach za monetkami :)-(do KRANIKA -xt70 firmy minelab) - pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 31 Październik 2008 Autor Share Napisano 31 Październik 2008 piękny dzionek na poszukiwania - szkoda że tak mało czasu - ostatnio mocno zostałem uwiązany" w domku (zostałem tatą:) - synek mi się urodził:) ) - ale na 2godzinki udało mi się wymknąć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 31 Październik 2008 Autor Share Napisano 31 Październik 2008 pierwsza wyskoczyła taka klamerka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 31 Październik 2008 Autor Share Napisano 31 Październik 2008 nieśmiertelnik - trafienie dnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 31 Październik 2008 Autor Share Napisano 31 Październik 2008 zaraz po wyciągnięciu z ziemi - niestety okazało się że kwaśna gleba nie potraktowała go łagodnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 31 Październik 2008 Autor Share Napisano 31 Październik 2008 taki medalik jeszcze wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 31 Październik 2008 Autor Share Napisano 31 Październik 2008 po małej kąpieli - sporo syfu zostało - nie bardzo wiem jak się za niego zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 31 Październik 2008 Autor Share Napisano 31 Październik 2008 druga strona jeszcze gorsza - mimo wszystko i tak cieszy. na dziś to tyle - pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 Gratuluje nieśmiertelnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 Gratuluję synka .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 Gratuluje synka i nieśmiertelnika.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=298541#298618 aluminium zje tylko i wyłącznie brud i syf:)bardzo bezpieczna metoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 31 Październik 2008 Autor Share Napisano 31 Październik 2008 dzięki panowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 Czy blacha jest wybita?Jeżeli jest i widać bicia nie czyść.Jak już:Metody Czarka to raczej do większego/ grubego alu a efekty jak widać- durszlak:)Kwasek z ciepłą wodą(pół, max cała łyżeczka na ćwierć szklanki wody).Wrzuć na 5- 10 min., wyjmij i przeczyść szczotką z pastą do zębów(szczotka lub szczoteczka teściowej, nie za twardą, nie metalowa:).Trzeba powtórzyć proces kilka razy w zależności.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 31 Październik 2008 Autor Share Napisano 31 Październik 2008 blaszka jest nie wybita - zaraz ją pomoczę - dzięki za podpowiedz - pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.