mslonely Napisano 19 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2008 Witam, mam ogromną prośbę do osób które interesują się numizmatyką - chciałabym zrobić prezent chłopakowi, jednak nie mam o tym zielonego pojęcia,a nie chcę kupić czegoś zbyt popularnego czy bezwartościowego. Wiem, że interesują go tylko monety sprzed 1945r i ma kilka rzymskich. Bardzo proszę o pomoc bo sama chyba nie podołam... :( Proszę tez by odpowiedzi kierować na maila - mslonely@o2.pl bo myślę, że mój chłopak często tu zagląda, a wolałabym zachować jakiś element zaskoczenia ;)Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 proponuje 25 guldenów 1923 dam głowe że będzie zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 hmm, może bardziej zaskoczysz go jakimś medalikiem, monety są raczej powszechnie dostępne-np na aukcjach-no chyba ża masz jakiś większy pieniądz na coś nietuzinkowego, generalnie medale i inne są chyba bardziej okazjonalne, ale to tylko moje zdanie.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rg77 Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 25 guldenów i jeszcze stan I? prezent jak się patrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 Nie wiem jakie Twój chłopak ma wymagania, ale CHYBA to go powinno zadowolić.http://www.emonety.pl/page/cenowe-rekordy-w-polskiej-numizmatyce-p608.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner0 Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 Traper zejdź na ziemię dziewczyna do końca życia nie uzbiera takiej kwoty :) no chyba że 6 w totka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.