Skocz do zawartości

Skarby odkryte dzięki HS-3( proszę o zamieszczanie fotek).

tadeks6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Ostatnio ze smętkiem pojechałem w okrutnie przebanglane miejsce za pomocą kolorkowców. Powodem byli łotewscy esesmani (wiecie blachy, runy i te sprawy) jak się mozna domyślić nic ciekawego nie wyszło ale ze wszystkich (a 90% towarzystwa miało ze sobą kolorkowce spod znaku tesoro i inne) byłem rekordzistą jeśli chodzi o pfenigówki...
Napisano

To też za pomocą HS. Czy jakiś szczęśliwy posiadacz wykrywacza innej marki może pochwalić się tak szerokim spektrum znalezisk (od kolorkowych drobiazgów po zabytki motoryzacji)?

Napisano

a tydzien temu z podobnym badziewiem wyszlo to, a na terenie bylego obozu w miejscowosci G.cynkowe blaszki zniechecily mnie do reszty

Napisano
r51 nie dołuj ludzi;) Rano kolega pokazał jakie szable wyciagnał ze starej chaty a teraz Ty? To jakas zmowa? Chcesz zeby ludzie zaczęli popełniac samobójstwa?;)

Dla mnie szok, 4 życia nie starczyłby mi do znalezienia tych wszystkich fantów. Szacun
Napisano
Szpangi, pancerne, BMW, bandy - szok, ale odznaka pilota i gwiazda Gallipoli - masakra, gratuluję. Co do energooszczędności Smętka - znam takie, co na jednym komplecie chodzą wiele setek godzin. Żeby każdy sprzęt żarł baterie w takim tempie...
Co tu dużo gadać, w końcu fanty z wielu lat, rewelacja.
Napisano
R51 ta zniewaga krwi wymaga ;-) Średnia według mnie to strata czasu..."
Na Boga Chryste...następnym razem w lesie skrzyzujmy cewki... średnią mą...i małą Twą...wszak wiadomo jednak ,ze i tak Johny cewke ma największą...:)) a tak przy okazji Szanowni Koledzy Poszukiwacze z kolekcji poezji wykopkowej.... to próbowałem niedawno niewtajemniczomym osobom wytłumaczyc tzw. konkurencje podczas poszukiwań... i starałem się przybliżc tak popularne terminy jak - wyjmij swoja cewkę z mojego otworu....moja cewka jest większa od twojej...i po pewnym czasie zauważyłem ,że osobniki płci żeńskiej oddaliły się znacznie..natomiast wzrosło zainteterowanie samców w skórzanych czapkach... ;-)Drogie BRAVO czy to normalne??? :)))
Napisano
Witam!

Jakaś darmowa reklama dla Smętkowskiego? :-)

Ok, ok, ok... już się nie czepiam :-)

R51, jak tam ma się Twoje BMW? Dochodziły mnie słuchy, że miała być wyremontowana, odnowiona i wskrzeszona do życia. Może jakieś fotki z odbudowy? np. na maila lukasz@poszukiwania.pl

Pozdrawiam, Łukasz
Napisano
Słuchy są dobre. Efekt końcowy zostanie z pewnością pokazany szerszej widowni nie teraz jednak. Już się cieszę na samą myśl... Zaręczam wszystkim niedowiarkom że renowacja będzie miała pomyślny koniec...
Napisano
Chwalić się = ludzka rzecz,w sumie samo znalezisko to połowa sukcesu,drugie 50% to możliwość ¨wychuśtania gula¨ konkurencji,cmokają,zazdroszczą,pytają,jest to psychologicznie określone, wręcz naukowo.
Napisano
R51 szczerze gratuluje i chyba najbardziej zazdroszczę tego motorka-mam nadzieje że renowacja przebiega pomyślnie?
A tak swoja drogą,czy oprócz tego ze był cały w piachu i skorodowany to był kompletny?
Daj znać proszę jak postępy.
Pozdrawiam Road :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie