rabat Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 to smętkiem też taka drobnica wychodzi?? czy da sie jakoś ustawić na same większe rzeczy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabor Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 R51 chylę czoła , poważnie jestem pod duuuużym wrażeniem.Pozdrawiam B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 Ostatnio ze smętkiem pojechałem w okrutnie przebanglane miejsce za pomocą kolorkowców. Powodem byli łotewscy esesmani (wiecie blachy, runy i te sprawy) jak się mozna domyślić nic ciekawego nie wyszło ale ze wszystkich (a 90% towarzystwa miało ze sobą kolorkowce spod znaku tesoro i inne) byłem rekordzistą jeśli chodzi o pfenigówki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 To też za pomocą HS. Czy jakiś szczęśliwy posiadacz wykrywacza innej marki może pochwalić się tak szerokim spektrum znalezisk (od kolorkowych drobiazgów po zabytki motoryzacji)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 Czekam na kogoś kto przebije moją bufonadę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 z tej niedzieli kupa badziewia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 a wsrod badziewia bylo to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 to tez mnie zadowolilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 a tydzien temu z podobnym badziewiem wyszlo to, a na terenie bylego obozu w miejscowosci G.cynkowe blaszki zniechecily mnie do reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 r51 nie dołuj ludzi;) Rano kolega pokazał jakie szable wyciagnał ze starej chaty a teraz Ty? To jakas zmowa? Chcesz zeby ludzie zaczęli popełniac samobójstwa?;)Dla mnie szok, 4 życia nie starczyłby mi do znalezienia tych wszystkich fantów. Szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 Kolega R51 z mierzeji wiślanej???Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 Tam zaczynalem...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 Zaraz zaraz ja znam ta szpange... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 Szpangi, pancerne, BMW, bandy - szok, ale odznaka pilota i gwiazda Gallipoli - masakra, gratuluję. Co do energooszczędności Smętka - znam takie, co na jednym komplecie chodzą wiele setek godzin. Żeby każdy sprzęt żarł baterie w takim tempie...Co tu dużo gadać, w końcu fanty z wielu lat, rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 R51 ta zniewaga krwi wymaga ;-) Średnia według mnie to strata czasu..."Na Boga Chryste...następnym razem w lesie skrzyzujmy cewki... średnią mą...i małą Twą...wszak wiadomo jednak ,ze i tak Johny cewke ma największą...:)) a tak przy okazji Szanowni Koledzy Poszukiwacze z kolekcji poezji wykopkowej.... to próbowałem niedawno niewtajemniczomym osobom wytłumaczyc tzw. konkurencje podczas poszukiwań... i starałem się przybliżc tak popularne terminy jak - wyjmij swoja cewkę z mojego otworu....moja cewka jest większa od twojej...i po pewnym czasie zauważyłem ,że osobniki płci żeńskiej oddaliły się znacznie..natomiast wzrosło zainteterowanie samców w skórzanych czapkach... ;-)Drogie BRAVO czy to normalne??? :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 20 Sierpień 2008 Share Napisano 20 Sierpień 2008 Witam!Jakaś darmowa reklama dla Smętkowskiego? :-)Ok, ok, ok... już się nie czepiam :-)R51, jak tam ma się Twoje BMW? Dochodziły mnie słuchy, że miała być wyremontowana, odnowiona i wskrzeszona do życia. Może jakieś fotki z odbudowy? np. na maila lukasz@poszukiwania.plPozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 20 Sierpień 2008 Share Napisano 20 Sierpień 2008 Słuchy są dobre. Efekt końcowy zostanie z pewnością pokazany szerszej widowni nie teraz jednak. Już się cieszę na samą myśl... Zaręczam wszystkim niedowiarkom że renowacja będzie miała pomyślny koniec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 20 Sierpień 2008 Share Napisano 20 Sierpień 2008 Proszę, proszę nawet legendarne BMW sie pojawiło :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 20 Sierpień 2008 Share Napisano 20 Sierpień 2008 Chwalić się = ludzka rzecz,w sumie samo znalezisko to połowa sukcesu,drugie 50% to możliwość ¨wychuśtania gula¨ konkurencji,cmokają,zazdroszczą,pytają,jest to psychologicznie określone, wręcz naukowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 20 Sierpień 2008 Share Napisano 20 Sierpień 2008 Cze.Ludzka rzecz sie pochwalic przeciez po to jest te forum i ten watek.Gratuluje kolekcji i trafien R51:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciapek Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 Ja składam gratulację i chylę czoła. Jestem pełen podziwu. Pozdrawiam wszystkich.I życzę każdemu takich trafień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 R51 szczerze gratuluje i chyba najbardziej zazdroszczę tego motorka-mam nadzieje że renowacja przebiega pomyślnie?A tak swoja drogą,czy oprócz tego ze był cały w piachu i skorodowany to był kompletny?Daj znać proszę jak postępy.Pozdrawiam Road :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 Motorek super. A w jakim ładnym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 prywatne zatargi ukryłem;the_tuna i R51 - proszę o wypowiedzi w temacie .PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 Tak oto kolejny raz zło i występek zostały zwyciężone przez atomową siłę moderatora ... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.