Jump to content

mauser wprasowany w asfaltową ścieżkę

Recommended Posts

Posted
w tym kontekście można i dodać: że niezbyt bezpieczne:)

To co, zarządca drogi za posiadanie broni bez zezwolenia na ile tam może liczyć?

Jakiś chętny się znajdzie by tam na przykładzie dowieść absurdu ustawy?:)
Posted
jak mozecie w ogole o tym mowic! chcecie niszczyc ekspozycje jednego z fortow ?! mam nadzieje ze zajmie sie tym policja!
to nie dopuszczale! unia daje pieniadze ludzie sie staraja ! a tu przyjdzie jeden z drugim i beda niszczyc i krasc! toc to skandal !
Posted
jest to ciekawe, ale po pewnym czasie łuska zacnie si niszczyć od samochodów (lub od ludzi) i po pewnym czasie nikt nie rozpozna że to była łuska:)
Posted
Hmmm..., ciekawy wątek. A może wystosować odpowiednie pismo do WKZ o objęcie znaleziska specjalną ochroną? :) Myślę, że wystarczą 4 metalowe słupki, kawałek łańcucha i łuska zostanie w wystarczający sposób zabezpieczona przed zadeptaniem :)
Posted
Jak ktoś tak bardzo chce te łuski to zapraszam ze mną na kopanie ja będę machał kółkiem na kiju a ktoś będzie kopał moje sygnały . Kopacz zabiera łuski ja resztę .
Obiecuję że będzie z 200 szt minimum dziennie .
Bez niszczenia asfaltu .
Pozdro
Posted
Spoko
Teraz jestem na kole podbiegunowym .
Ale za jakiś miesiąc będę na miejscu daj namiar i lecimy .
Miejsce działań Dywizji Pancerno-Spadochronowej „Hermann Göring” oraz 20 Estońskiej Dywizji Piechoty SS i w ogóle łuski jakie chcesz . Dla nas to są na równi z ppszkami czyli tak jak jazgacz dla wędkarza .
Pozdro
Posted
grove3 przestań machać tym kółkiem na kiju i zajmij się kopaniem bo jeśli 200 sztuk łusek od mausera jest za dniówkę to Ty wielu chętnych nie znajdziesz.
Pozdrawiam

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information