Skocz do zawartości

mauser wprasowany w asfaltową ścieżkę

Rekomendowane odpowiedzi

w tym kontekście można i dodać: że niezbyt bezpieczne:)

To co, zarządca drogi za posiadanie broni bez zezwolenia na ile tam może liczyć?

Jakiś chętny się znajdzie by tam na przykładzie dowieść absurdu ustawy?:)

jak mozecie w ogole o tym mowic! chcecie niszczyc ekspozycje jednego z fortow ?! mam nadzieje ze zajmie sie tym policja!
to nie dopuszczale! unia daje pieniadze ludzie sie staraja ! a tu przyjdzie jeden z drugim i beda niszczyc i krasc! toc to skandal !

Hmmm..., ciekawy wątek. A może wystosować odpowiednie pismo do WKZ o objęcie znaleziska specjalną ochroną? :) Myślę, że wystarczą 4 metalowe słupki, kawałek łańcucha i łuska zostanie w wystarczający sposób zabezpieczona przed zadeptaniem :)

Jak ktoś tak bardzo chce te łuski to zapraszam ze mną na kopanie ja będę machał kółkiem na kiju a ktoś będzie kopał moje sygnały . Kopacz zabiera łuski ja resztę .
Obiecuję że będzie z 200 szt minimum dziennie .
Bez niszczenia asfaltu .
Pozdro

Spoko
Teraz jestem na kole podbiegunowym .
Ale za jakiś miesiąc będę na miejscu daj namiar i lecimy .
Miejsce działań Dywizji Pancerno-Spadochronowej „Hermann Göring” oraz 20 Estońskiej Dywizji Piechoty SS i w ogóle łuski jakie chcesz . Dla nas to są na równi z ppszkami czyli tak jak jazgacz dla wędkarza .
Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie