tomek64 Napisano 9 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2008 ścieżka wokół jednego z warszawskich fortów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 9 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2008 niestety wydłubać się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cplstahl Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 poczekaj na upał i wtedy spróbuj ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina__90 Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 Jaki problem? Młoteczek śrubokręt czy dłuto i ognień :Ppzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 Fajnie wygląda - szkoda dłubać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 Można by go razem z nie za dużym kawałkiem asfaltu wydłubać, bo bez tego co zwykła łuseczka przecież... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grove3 Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 Ale po co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 nasze drogi i tak nie sa zbyt rewelacyjne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ms Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 w tym kontekście można i dodać: że niezbyt bezpieczne:)To co, zarządca drogi za posiadanie broni bez zezwolenia na ile tam może liczyć?Jakiś chętny się znajdzie by tam na przykładzie dowieść absurdu ustawy?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina__90 Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 Kolego grove3, a po co ma tam zostać? :P Kto wie może jakaś ,,ss'' tam spoczywa albo jakaś fajna polska łuseczka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 Czytając tytuł się przestraszyłem, że będzie tu jakiś karabin;)PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apollo18 Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 Jak to sie nie da . ? ^^ . Ja bym tam wydłubał :P . Myślę , że nic wielkiego by sie nie stało ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 11 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2008 mhm...łuska jest w dość eksponowanym miejscu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 Jeśli chcesz ją zdobyć spróbuj polać miejsce z łuską benzyną. Benzyna asfalt rozpuszcza więc moze się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jóźwa Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 jak mozecie w ogole o tym mowic! chcecie niszczyc ekspozycje jednego z fortow ?! mam nadzieje ze zajmie sie tym policja!to nie dopuszczale! unia daje pieniadze ludzie sie staraja ! a tu przyjdzie jeden z drugim i beda niszczyc i krasc! toc to skandal ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 Można by przeniesc do muzeum jak to stanowisko mg" Lwp :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 to po co kładą asfalt z łuskami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jóźwa Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 przeciez jest to piekne i bardzo ciekawe zjawisko !a knur jzu mysli o kradziezy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 jest to ciekawe, ale po pewnym czasie łuska zacnie si niszczyć od samochodów (lub od ludzi) i po pewnym czasie nikt nie rozpozna że to była łuska:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 Hmmm..., ciekawy wątek. A może wystosować odpowiednie pismo do WKZ o objęcie znaleziska specjalną ochroną? :) Myślę, że wystarczą 4 metalowe słupki, kawałek łańcucha i łuska zostanie w wystarczający sposób zabezpieczona przed zadeptaniem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grove3 Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 Jak ktoś tak bardzo chce te łuski to zapraszam ze mną na kopanie ja będę machał kółkiem na kiju a ktoś będzie kopał moje sygnały . Kopacz zabiera łuski ja resztę .Obiecuję że będzie z 200 szt minimum dziennie .Bez niszczenia asfaltu .Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 Piszę sie na to.Gdzie mam byc i o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 grove3- a gdzie szukasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grove3 Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 SpokoTeraz jestem na kole podbiegunowym .Ale za jakiś miesiąc będę na miejscu daj namiar i lecimy .Miejsce działań Dywizji Pancerno-Spadochronowej „Hermann Göring” oraz 20 Estońskiej Dywizji Piechoty SS i w ogóle łuski jakie chcesz . Dla nas to są na równi z ppszkami czyli tak jak jazgacz dla wędkarza .Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 grove3 przestań machać tym kółkiem na kiju i zajmij się kopaniem bo jeśli 200 sztuk łusek od mausera jest za dniówkę to Ty wielu chętnych nie znajdziesz.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.