aslv Napisano 7 Sierpień 2008 Autor Napisano 7 Sierpień 2008 Tak jak w temacie coś mi podpada pod bęben ale nie mam pojęcia boję się dalej ruszać.
aslv Napisano 9 Sierpień 2008 Autor Napisano 9 Sierpień 2008 Czyli na mine niespodziewajkę to nie wygląda?Dzięki za sprostowanie jak coś się odkopie to poinformuje ;)Jak jeszcze łapki będę miał :)
aslv Napisano 11 Sierpień 2008 Autor Napisano 11 Sierpień 2008 Dzięki bardzo Panowie odkopie i zapodam foty :)
zyg-zag Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 jest to wkład do gara,kotła zapewniający cyrkulacje powietrza.Na pewno ocynkowany.
fraktal Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 Jeżeli to śruby, to wygląda jak miejsce do przykręcenia jakiegoś słupa (wtedy śruby powinny być osadzone w betonie).Może jakiś zawór? Zaślepka na wystającym do góry rójniku" na rurociągu? Ogólnie coś dużo tych śrub.Nie wygląda na minę. Ja bym na pewno obkopał dookoła i zobaczył jak to wygląda. Sam decyduj.
fraktal Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 Widzą tam normalne nakrętki na klucz. Moim zdaniem to nie mina.
aslv Napisano 7 Sierpień 2008 Autor Napisano 7 Sierpień 2008 Tak jak w temacie coś mi podpada pod bęben ale nie mam pojęcia boję się dalej ruszać.
lukaszpol26 Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 widać ze przedmiot jest zakopany dosyć płytko moze to jakaś mina ???? lepiej nie ruszać Albo jak kolega chce to może kolega ją wykopac i powiedzieć co to jest ;]Lp
lukaszpol26 Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 a czy te wystające żeczy to nakrętki lub śrubli ?
Gregfm Napisano 11 Sierpień 2008 Napisano 11 Sierpień 2008 Wygląda mi na jakąś częśc z układu jezdnego na drugiej fotce widac wyraźnie nakrętki może element tarczy sprzęgłowej?.Jak się boisz to delikatnie obkop dookoła zamocuj linkę 20mi rusz to z miejsca. Potem papieros ew. zupa chmielowa" i idziesz oglądac.
Gregfm Napisano 11 Sierpień 2008 Napisano 11 Sierpień 2008 Żeby mnie ktoś źle nie zrozumiał że namawiam do nałogów chodzi o to żeby odzczekac z kwadrans ak na wszelki wypadek"
Y-aero Napisano 11 Sierpień 2008 Napisano 11 Sierpień 2008 Nie wygląda na nic niebezpiecznego.Odkop to smialo.Pozdro.
Swiety82 Napisano 11 Sierpień 2008 Napisano 11 Sierpień 2008 Nie jest to felga(niesymetryczne otwory), nie jest to mina, bardziej ten wkład do gara, raczej na pewno nie jest niebezpieczne, więc podważ i wykop cały, i daj fotki.
emilwkpg Napisano 10 Sierpień 2008 Napisano 10 Sierpień 2008 ludzie to oczywiste ze to UFO czemu nikt na to nie wpadl
emilwkpg Napisano 10 Sierpień 2008 Napisano 10 Sierpień 2008 nie no oczywisicie zartuje ...niewiem co to jest moze wlaz. musisz odkopac i wtedy powiesz.(jak przezyjesz) bo moze to mina i lepiej zostawic.jakas wiesz samorobka.
Pytanie
aslv
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.