Skocz do zawartości

Pierwsze wykopki w przecławiu

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejny dzień poszukiwań przyniosł tylko łuski. Tak jak poprzednio-pepesza. 32 sztuki. Trafił się też nabój od tej samej broni ale został w lesie. Tak samo do lasu powróciły naboje wykopane wczoraj :( Musze zmienić miejsce bo łusek mi już wystarczy.

jak to wyrzucić?? amunicje chcesz wyrzucać??hahaha zostawisz źle ..wyrzucisz ..to tez źle..jesteś, że tak powiem między młotem a kowadłem :) takie są właśnie przepisy a przeciez wszyscy doskonale wiemy iż nie wolno ich łamać...a dodatkowo stawiasz w złym świetle to forum oraz użytkowników ...bo chyba zdajesz sobie sprawę że teraz admin i każdy przeglądający ten wątek mają obowiązek zgłosić organom ścigania to iż posiadasz amunicje...gdyż inaczej sami popełnią przestępstwo..to sie nazywa państwo policyjne lub normalne funkcjonowanie w społeczeństwie..zależy z której strony na to patrzeć..natomiast twoja głupota powoduje ze aż mnie trzęsie. Zastanów się , przebadaj się i nie rób problemów sobie oraz innym !!!! !!!!!!!

the_tuna -zastanow sie lepiej kto tu robi problemy innym. Wlaśnie poprzez takie odpowiedzi jak Twoje. Amunicji nie posiadam jakbyś nie umiał czytać bo ją zakopałem. Czep sie ludzi którzy sie pytają jak zakonserwować wykopanego Mausera żeby adnie n ścianie wyglądał bo to oni robią problemy. Nie wiedziałem że amunicja bez prochu podchodzi po ustawę o broni i amunicji ale jak sie dowiedziałem to je zakopałem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie