K 23 Napisano 29 Lipiec 2008 Autor Napisano 29 Lipiec 2008 Niestety jestem zielony w tym temacie i mam tylko przypuszczenia co to może być (Mauser 98k)?. Kolega wykopał go dziś na podwórku. Czym należy go oczyścić by się nie rozsypał?
longwood Napisano 29 Lipiec 2008 Napisano 29 Lipiec 2008 bardzo rozsądnie, że piszesz ,że kolega to wykopał.ale o ile piszesz z domowego komputera, to nie trzymaj fanta w domu:-)Zrzyna poddaje sie elektrolizie, poszukaj na necie o tym
thomson Napisano 30 Lipiec 2008 Napisano 30 Lipiec 2008 Po pierwsze powiedz koledze zeby wykopal reszte tego karabinu. Ptzeciez tam napewno lezy stopka itp.
Zbyszek722 Napisano 30 Lipiec 2008 Napisano 30 Lipiec 2008 Brakuje tylko adresu i masz wizyte Smutnych Panów oraz paragraf o posiadanie nielegalnie broni(do 8 lat).Paragraf o nielegalnej eksploracji.
Breslau74 Napisano 30 Lipiec 2008 Napisano 30 Lipiec 2008 Przestańcie pisać bzdury o wizytach smutnych panów",nikt do nikogo za takim złomem chodził nie będzie!
profos Napisano 30 Lipiec 2008 Napisano 30 Lipiec 2008 komentarze tego pojawiają się zawsze gdy ktoś zamieści fotkę takiego znaleziska...Stell, a może obsługa tak szybko uciekała, że buty pogubiła :)
Pytanie
K 23
Niestety jestem zielony w tym temacie i mam tylko przypuszczenia co to może być (Mauser 98k)?. Kolega wykopał go dziś na podwórku.
Czym należy go oczyścić by się nie rozsypał?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.