huk 100 Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 powinny być tutaj ale niech sie wypowiedzą znawcy klamer SS -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 po prawej stronie masz podane bicia -reversu fotki nie posiadam -pozdro i gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 jeju :):) jak siedzisz przed kompem to po lewej na dole heheh sorki -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 To moje po pierwszym sezonie. Ta u góry jest jeszcze przed czyszczeniem (stare zdjęcie), obecnie prezentuje się lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Odratowana z zakładu kolejowego. Leżała tam rok, wcześniej będąc na jakimś strychu u kogoś. Czyszczona przez kolejarzy szczotką drucianą (niestety nie mosiężną), tak więc gapa jest już trochę jak grawerka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Widełki od aluminiówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 tak na tamtej fotce tego nie było tak widać - a może ją zakop do wiosny w ogródku to trochę rdza przykryje to wytarcie :):):):) -żartuje -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Witam.Wstawię fotkę tej klamerki.Nie jest moja,ale sądzę,że właściciel mi wybaczy ;).Przecież jest na czym zawiesić oko,a szkoda żeby była podziwiana tylko w gablocie.Zapewne kilku forumowiczów mnie poprze.Pozdro.* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 No cóż - nie ma tak dobrze. Jakbyśmy rembertówki kopali to pola bitew zalalibyśmy łzami hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koppelmann Napisano 24 Wrzesień 2008 Share Napisano 24 Wrzesień 2008 Klamra Polskiego Towarzystwa Gimnastycznego Sokół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koppelmann Napisano 24 Wrzesień 2008 Share Napisano 24 Wrzesień 2008 Producent Zajączek i Lankosz z Krakowa.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 5 Październik 2008 Share Napisano 5 Październik 2008 A to moj skromny zbiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 5 Październik 2008 Share Napisano 5 Październik 2008 fot 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 5 Październik 2008 Share Napisano 5 Październik 2008 fot 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 5 Październik 2008 Share Napisano 5 Październik 2008 fot 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 5 Październik 2008 Share Napisano 5 Październik 2008 fot 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 5 Październik 2008 Share Napisano 5 Październik 2008 widzę jedną z której mnie wydymałeś heheheh :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 Huk ty jeszcze o tej rumuni? To przepraszam poprawie sie. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 Daro76 - super kolekcja!Ale mam nadzieję, ze wiesz że blacha Obrony Plotniczej była noszona na opasce na ramieniu a nie jako klamra do paska? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 10 Październik 2008 Share Napisano 10 Październik 2008 Moje 2 najnowsze nabytki - 2 typy carskiej klamry szkolnej, najprawdopodobniej Wołogdskie Naczalnyje Uczienie (Uczyliszczie?), co można przetłumaczyć jako Wołogdska Szkoła Podstawowa. Sorki za kiepskie foto robione komórką, ale moja cyfrówka jest chwilowo out of service".Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 dostałem od kolegi dwie HJoty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 no niestety po defaszyzacji :):) nie pogardzę - one też znajdą u mnie miejsce -mam w zbiorach przeróbki , sztukę okopową i takie po defaszyzacji zabite też :):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 Z pozycji SS Westland. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.