Skocz do zawartości

Garrett ACE 150 lub Jabel

Manierkarz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
ACE to kombajn na monety. Czesze jak trzeba. Prosty w obsłudze i bardzo wydajny ;) Mały zasięg ale na początek wystarczy aż nadto. Na temat Jabla pozwolisz że się nie wypowiem ... bo mi troszkę szkoda klawiatury

Pozdrawiam

- acha i dobrze by było żebyś skorzystał z SZUKAJA. temat poruszony z 1000 razy
Napisano
tak wujekblacha dał najlepszą radę co do tego sprzętu, omentami nieco irytujący przez dziwna dyskryminacje ale i kolorowe fanty i żelastwo można skutecznie eksplorować
z żołnierskim pozdrowieniem
Napisano
Dzięki raczej kupie ace 150.A możecie dać mi jakieś rady jesli chodzi o ten wykrywacz i na jakiej głebokości można znależć hełm ale inne militaria.
Pozdro manierkarz
Napisano
Na monetki i drobnicę się sprawdzi a co do militarki to napewno łusek naczeszesz co nie miara ( oczywiście jeżeli będą na twoim terenie :) Wszystko zależy od zalegania znaleziska. Jak np. bagnet będzie w zasięgu to na pewno go złapiesz ale jak będzie głęboko to ... święty boże noe pomoże :)
Pozdrawiam
Napisano
Jak będzie głęboko to nic nie pomoże, chyba, że kolega ma jakiś kombajn". Można prosić o skalę porównawczą, bo chyba nie o jablu kolega mówi, choć może zasięg ciut rzeczywiście teoretycznie większy mieć ;)
Napisano
ja ACE250 wyciągnąłem ogniwo gąsienicy czołgowej z głebokości 50cm, także nie sądzę żeby na militrake kolega nie mógł z tym pochodzić.
Napisano
ACe sie na militaria nie nadaje.Gąsienice na 50 cm? hah co to ma być. Kup sobie tego jabla. chyba na innym wątku jakis kolega pokazywal helm ktory wyciągal z 80cm.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie