Skocz do zawartości

M.O.T. Mysłowice - lipiec

yarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
no suchy tylko pozazdoscic :) a na niedziele sie pisze :) dzwonilem do ciebie kk ale nie odbierales a siwy jest w norwegi wiec przez jakis czas nie bedzie z nami jezdzil a do kuby nie da sie dodzwonic ;/;/

Pozdrawiam
Napisano
suchy czemu nic nie powiedziales ze wrzuciles foty z Biesów ?:P
Ja siedze na Jurze u Babci, gg mi nie dziala bo lipny net, ale wczoraj sprawdzilem jedno miejsce i wyszlo kilka drobnych;)
Co do l. to do mnie tez sie burzyli rolnicy, ale mam to gdzies hehehe.
Jak by co to badamy poziom zmineralizowania gruntu i tyle.
pozdro!!
Napisano
Serwus wszystkim,
Możecie mi sprzedac jakiś place w okolicach Żywca.
Jade tam na wywczas i nie wiem co w trawie piszczy...
zefferan@gmail.com -- mój mail
Z góry wielkie dzieki.

Yarek, pozdrowienia z Ligoty
Napisano
Witam wszystkich! Czytaliście to są wykopki. Może nas też opiszą jak z Przemszy wytargamy to co tam zalega.
http://wiadomosci.onet.pl/2702,1787186,niesamowite_odkrycie_w_wielkopolsce,wydarzenie_lokalne.html
Pozdrawiam
Napisano
Jeżeli chodzi o militarke to jedynie na terenie 18 batalionu desantowo-szturmowego w Bielsku-Białej ;P z piszczałką nie chodziłem, ale teren raczej ubogi w fanty, podobno monetki ciekawe czasem się zdarzają. Z tego co wiem to w Zywcu-Moszczanicy jest cmentarz żołnierzy radzieckich. Dokładnych miejscówek nie znam.
Napisano
Cześć,
Jeśli zdubluje własny post to przepraszam, ale coś się wczorajszy mój dopisek nie pokazał. Tak czy inaczej - jako nowy ze Śląska bardzo chętnie się do Was dołacze któregoś dnia, proszę o kontakt na gg 1548040, chętnie zadam też kilka pytań jeśli macie chwilę.
Pozdrawiam
Kali
Napisano

kolejny ciekawy fant do kolekcji ;]

busola kierunkowa, zwykła
Belgia, 1919-1939
Wymiary: 5 x 6 x 1 cm
Średnica tarczy: 5 cm
Tworzywo: metal, szkło
Na mosiężnym etui (którego nie mam ;[) napis ARMEE BELGE"

Napisano
przedstawilem sie juz w dziale integracja, mam problem z zamieszczaniem postow (czasem brak tego co zamieszcze) - w kazdym razie chetnie sie do Was dolacze gdy zaplanujecie jakis wypad na Slasku, jestem z Bytomia, ale moge dojechac w dowolne miejsce w rozsadnej odleglosci. bede wdzieczny za kontakt, moje gg: 1548040
Napisano
Witam

QB@ rambo i ja wybieramy sie do zywca na 3 dni kto byl by jeszce chetny ???? do 2 sierpnia czekam na zgloszenia :) bo wyjazd jest 14 sierpnia :)

Pozdro
Napisano
Witam , rodowity myslowiczanin pyta sie czy mozna sie z wami zabrac na poszukiwania ? Jak cos to piszczie na gg 6349273 Pozdrawiam
Napisano
Panowie, mam okazje kupić używanego minelaba explorera I za 1200 pln, zdecydować się na niego, czy kupić ace 250 ? napiszcie co to za sprzęt i dajcie mi znać do piątku.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie