yarek Napisano 10 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2008 Tamten był już za długi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 no suchy tylko pozazdoscic :) a na niedziele sie pisze :) dzwonilem do ciebie kk ale nie odbierales a siwy jest w norwegi wiec przez jakis czas nie bedzie z nami jezdzil a do kuby nie da sie dodzwonic ;/;/Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 a ja odpadam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 suchy czemu nic nie powiedziales ze wrzuciles foty z Biesów ?:P Ja siedze na Jurze u Babci, gg mi nie dziala bo lipny net, ale wczoraj sprawdzilem jedno miejsce i wyszlo kilka drobnych;)Co do l. to do mnie tez sie burzyli rolnicy, ale mam to gdzies hehehe.Jak by co to badamy poziom zmineralizowania gruntu i tyle.pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZEFFERAN Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 Serwus wszystkim,Możecie mi sprzedac jakiś place w okolicach Żywca.Jade tam na wywczas i nie wiem co w trawie piszczy...zefferan@gmail.com -- mój mailZ góry wielkie dzieki.Yarek, pozdrowienia z Ligoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 cześć. Ja trochę sie zapuściłem, ale bylem na drobnych wykopkach. Z mila chęcią bym pojechał, ale niestety nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 Witam wszystkich! Czytaliście to są wykopki. Może nas też opiszą jak z Przemszy wytargamy to co tam zalega. http://wiadomosci.onet.pl/2702,1787186,niesamowite_odkrycie_w_wielkopolsce,wydarzenie_lokalne.htmlPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 noo baaaa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 zefferan, ja własnie z żywca wróciłem,Yarek, ja się piszę na niedziele ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 kuba ja jutro jade na l...w jak chcesz jechac daj znac sms kk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZEFFERAN Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 QB@ i jak warto tam polatać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 Jeżeli chodzi o militarke to jedynie na terenie 18 batalionu desantowo-szturmowego w Bielsku-Białej ;P z piszczałką nie chodziłem, ale teren raczej ubogi w fanty, podobno monetki ciekawe czasem się zdarzają. Z tego co wiem to w Zywcu-Moszczanicy jest cmentarz żołnierzy radzieckich. Dokładnych miejscówek nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZEFFERAN Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 Ten cmentarz to wiem kaj jest, no nic dzieki za info. polatam troche po okolicy zobaczymy co wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 Witam kk i co z tymi fotami ?? bo chcialbym zobaczyc twoje efekty z niedzieli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 QB@ co z tym wyjazdem bo nie wiem czy mam sobie wolne wziasc ???? czekam na odp do 22 i dzwon na fona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 18 Lipiec 2008 Share Napisano 18 Lipiec 2008 Jedzie ktoś z Was do Bielska-Białej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 19 Lipiec 2008 Share Napisano 19 Lipiec 2008 kto chetny na wyjazd w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 20 Lipiec 2008 Share Napisano 20 Lipiec 2008 i co byles gdzies kk ?? i co ci wyszlo ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalima Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 Cześć,Jeśli zdubluje własny post to przepraszam, ale coś się wczorajszy mój dopisek nie pokazał. Tak czy inaczej - jako nowy ze Śląska bardzo chętnie się do Was dołacze któregoś dnia, proszę o kontakt na gg 1548040, chętnie zadam też kilka pytań jeśli macie chwilę.PozdrawiamKali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 kolejny ciekawy fant do kolekcji ;] busola kierunkowa, zwykłaBelgia, 1919-1939Wymiary: 5 x 6 x 1 cmŚrednica tarczy: 5 cmTworzywo: metal, szkłoNa mosiężnym etui (którego nie mam ;[) napis ARMEE BELGE" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalima Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 przedstawilem sie juz w dziale integracja, mam problem z zamieszczaniem postow (czasem brak tego co zamieszcze) - w kazdym razie chetnie sie do Was dolacze gdy zaplanujecie jakis wypad na Slasku, jestem z Bytomia, ale moge dojechac w dowolne miejsce w rozsadnej odleglosci. bede wdzieczny za kontakt, moje gg: 1548040 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 27 Lipiec 2008 Share Napisano 27 Lipiec 2008 Witam QB@ rambo i ja wybieramy sie do zywca na 3 dni kto byl by jeszce chetny ???? do 2 sierpnia czekam na zgloszenia :) bo wyjazd jest 14 sierpnia :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaHJ Napisano 27 Lipiec 2008 Share Napisano 27 Lipiec 2008 Witam , rodowity myslowiczanin pyta sie czy mozna sie z wami zabrac na poszukiwania ? Jak cos to piszczie na gg 6349273 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 Panowie, mam okazje kupić używanego minelaba explorera I za 1200 pln, zdecydować się na niego, czy kupić ace 250 ? napiszcie co to za sprzęt i dajcie mi znać do piątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 Qba ten sprzet jest o klase leprzy od Naszych kanarkow, zreszta poczytaj na forum i posprawdzaj wszystko w nim bo jakos taki tani:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.