lina_90 Napisano 9 Styczeń 2009 Share Napisano 9 Styczeń 2009 Sygnatury większego kanistra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 i po hełmie...a był naprawdę fajny...teraz masz już tylko zwykły nocnik w lichym stanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 Dlaczego po hełmie? Tak czy tak musiałem zdjąć siatkę z hełmu żeby go zakonserwować, wyczyścić. Nie sztuka zostawić go niech rdzewieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 szczawiowym go trzeba było..pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 Wiem Kolego wiem dziękuję za radę. Dostał jedynie wd-40 po ,,oczach'' :) i czekam właśnie na paczkę z kwasem szczawiowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu17 Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 Ja nie wiem jak wy znajdujecie takie fajne fanty nie kopiąc;], a te fanty ze strychu to z jakiegoś opuszczonego domu ?? :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 Tak kolego dokładnie z opuszczonego domu. Był jeszcze bagnet polski ale zginął w niewyjaśnionych okolicznościach gospodarzowi i już go nie odnalazłem. Pieniądze ,,papierowe'' miały to szczęście ,że były w starej książce na strychu dlatego tak dobrze się uchowały. Skrzynki służyły natomiast za pojemnik na gwoździe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.