the_tuna Napisano 10 Styczeń 2009 Napisano 10 Styczeń 2009 i po hełmie...a był naprawdę fajny...teraz masz już tylko zwykły nocnik w lichym stanie...
lina_90 Napisano 10 Styczeń 2009 Napisano 10 Styczeń 2009 Dlaczego po hełmie? Tak czy tak musiałem zdjąć siatkę z hełmu żeby go zakonserwować, wyczyścić. Nie sztuka zostawić go niech rdzewieje...
lina_90 Napisano 10 Styczeń 2009 Napisano 10 Styczeń 2009 Wiem Kolego wiem dziękuję za radę. Dostał jedynie wd-40 po ,,oczach'' :) i czekam właśnie na paczkę z kwasem szczawiowym.
Winiu17 Napisano 17 Październik 2009 Napisano 17 Październik 2009 Ja nie wiem jak wy znajdujecie takie fajne fanty nie kopiąc;], a te fanty ze strychu to z jakiegoś opuszczonego domu ?? :D:D
lina_90 Napisano 18 Październik 2009 Napisano 18 Październik 2009 Tak kolego dokładnie z opuszczonego domu. Był jeszcze bagnet polski ale zginął w niewyjaśnionych okolicznościach gospodarzowi i już go nie odnalazłem. Pieniądze ,,papierowe'' miały to szczęście ,że były w starej książce na strychu dlatego tak dobrze się uchowały. Skrzynki służyły natomiast za pojemnik na gwoździe.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.