mateusz94-39 Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 Bardzo ładne ostrza! Szkoda że reszta rdzawa...;/ A jakieś sygnatury?:)Pozdrawiam
szczepciu Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 Kolega mateusz dowcipny widzę. Ostatnio ludziska nic tu prawie nie pokazują, a jak w końcu po tym marażmie coś fajnego rozjaśniło ciemność" to koledze trochę rdzy przeszkadza.Gratuluje i pozdrawiamszczepciu
Lemeryt Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 Ładne trojaczki.Pozdrowienia dla Wasqeza i Szczepcia
Shigella Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 No nie powiem bo robi wrażenie znalezisko :D Szczepciu - masz racje, że ostatnio prawie nic ciekawego ludzie na forum nie pokazują, ale fakty są faktami - ostrza cud, miód i orzeszki ale reszta troszkę rdzawa.Pozdrawiam,Shigella
MK Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 A czego się tu spodziewać? Ponad 60 lat na strychu to musi coś być rdzawe, zamiast narzekać że głownie ładne eszta rdzawa" trzeba zauważyć że trochę rdzy ale eszta idealna" ;) to tak jak w połowie pustą lub pełną szklanką. Zresztą co to za problem, chwila zabawy z konserwacją i będą ładne.Zarzuć fotki po czyszczeniu a będzie więcej ochów i achów ;)pozdro
mateusz94-39 Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 Szczepciu dla mnie bagneciki są piękne:P Tylko takie moje głośne myślenie o rdzy:)Ogólnie sam bym chciał trafić takie cudeńka.A żabka w jakim stanie?:)Jeszcze raz gratuluje i pozdrawiam
wasqez Napisano 2 Lipiec 2008 Autor Napisano 2 Lipiec 2008 Jutro postaram sie odczytac bicia i jakies numery. Dwa z nich sa napewno z 39 roku , tyle udalo mi sie zobaczyc. Zabka w ladnym stanie , nici zdrowe , nity cale . Skora trochu stwardniala , widoczne sygnowania .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.