HASAG40 Napisano 30 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2008 witam!!kolega na wiosce pod gdanskiem ma nosze polowe z 1935r ladnie sygnowane Konrad Jarnuszkiewicz Warszawa 1935jedynym ubytkiem jest zlamana raczka widac na fotce czy warto takie cos wystawic np.na allegro i ile to moze byc warte?dzieki za wszelkie info. i pozdrawiam wszystkich!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 30 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2008 sygnatura! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 30 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2008 brak raczki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 30 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2008 i jeszcze to!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wykop39 Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 (Czy warto je wystawiać na allegro?) Stan słaby wiec o dobrą cene nie bedzie łatwo . pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 Bez obrazy, a i dzięki za pozdrowienia. Jak widzę że ktoś się pyta o to czy warto sprzedać na alegro łapy mi opadają. Dlaczego wszyscy przeliczają fanty na kasę, może pomnyśleć o tym co te nosze nosiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 Popieram zdanie przedmówcy w 100%, czy ludzie znajdując coś z dawnych lat, mają w oczach znaczek dolara(jak na kreskówkach)??? Jeżeli szukasz tylko na handel to lepiej zmienić hobby i dać znaleźć coś pasjonatom, takie moje zdanie.PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 Brakuje ci jakiegoś ciała do zestawu, teraz wiem po co ludzie rozkopują cmentarze :PA tak poważnie to nudzą mnie pytania o wycenę-co to jest, Giełda?????? Odkrywca staje się po mału portalem dla handlarzy..... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 popieram kolegów, szukać fantów tylko dla kasy??? co to ma być, a gdzie żyłka poszukiwacza , który by się zastanawiał gdzie tych noszy używano kto na nich był, potem zakonserwował i weksponował ładnie a nie tylko a ile ja za to mogę wziąć????????????????ręce opadająPozdrOtomekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 I jak zwykle, przy każdym zapytaniu o wartość, cenę przedmiotu wywiązuje się niepotrzebna dyskusja i powszechne oburzenie. To jest wolny kraj, znalazca może zrobić ze znalezionym przedmiotem co chce i nie ma się czym ekscytować. Jeśli ktoś nie zbiera np. polskich rzeczy, to po co mu one? Lepiej sprzedać, oddać osobie którą ten przedmiot będzie cieszył i się nim odpowiednio zajmie. Ps. Ładne nosze, cieszę się, że nie zgniją na strychu, tylko trafią w odpowiednie ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 Wolny Kraj w cudzysłowiu chyba? bo np. zdekowanego, przerdzewiałego karabinu, który może jedynie robić za broń obuchową trzymać nie można. PozdrOPS. Trafiły by w odpowiednie ręce, jakby znalazł je pasjonat, a nie handlarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 Wolny Kraj w cudzysłowiu chyba? bo np. zdekowanego, przerdzewiałego karabinu, który może jedynie robić za broń obuchową trzymać nie można."I po co ten offtopic? Nie czepiaj się tak słówek, proszę.PS. Trafiły by w odpowiednie ręce, jakby znalazł je pasjonat, a nie handlarz."Nosze już są na allegro, a stamtąd raczej już trafią w dobre ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 Oby nie trafiły za granicę, tylko żeby zostały w Polsce.PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 1 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2008 witam!!!po pierwsze to pisze chyba dokladnie ze kolega ma a nie ja pytalem o cene zeby nie dal sie nabic w butelke!!wiec lepiej zapytac znawcow tematu co i zaile?niz pozniej plakac? po co te nerwy lepiej niech nosze kupi kolekcjoner niz mialyby jak to na wioskach bywa isc w piec!!!pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftlander Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 Dziwna dyskusja, jeżeli interesuję się np. łuskami i staram się je kolekcjonować a znajduję guziki to co mam zrobić? Jak je sprzedam na axxxxo to jestem złym" handlarzem i mam nieodpowiednie ręce żeby coś posiadać. Bez przesady panowie. Jeżeli ktoś coś ma co go nie interesuje to logiczne że pyta o cenę aby uniknąć wpadki.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.