Skocz do zawartości

Lato 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 285
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

10 dni temu poszedłem do kuchni zrobić sobie obiad.Zaatakował mnie latający talerz.Konkretnie moją stopę.Efektem jest rozciete scięgno i woreczek stawowy.Była operacja,są szwy i inne głupoty.Mam jeszcze przynajmniej 6 dni iechodzenia"...Wiecie jak to jest.Uzaleznienie od kopania,skarby snią się po nocach.Zapakowalismy się więc w samochód i jazda na Wyspe Sobieszewską.W planie ja siedze na brzegu i rzucam neodymem ,chłopaki kopią.Na Neodyma tym razem nic.Fantów w lesie też nie było.(fot. - sprawny inaczej o kulach po środku)

Napisano

Może cięzko wam będzie w to uwierzyć:D Blacha leżała sobie 10 metrów od samchodu w miejscu gdzie deszcz wypłukał ziemie spod asfaltu.Moje wprawne oko dojrzało znajomy kształt,blacha była zgięta do śodka ,dlatego pękła przy otwieraniu".Niestety nie wybita.

Napisano

Same oryginały:D Jeszcze 5-6 dni i zamieszkam w lesie.Możliwość kopania docenia się dopiero kiedy nagle jest ci ona zabrana.Pozdro.

Napisano
lain, Diago miał złamany lewy obojczyk,ale twardo kopał, a i szczęście większe wtedy :)
Fajny epokowy 'katalog', a z blacha przegiałeś w sensie dosłownym xD
zdrów!
Napisano

Dziś do kolekcji dołączył taki zestawik - fota przed jakimikolwiek zabiegami - brązowa Nahkampfspange :) dwie klasy EK :)3 fotki w tym jedna podpisana wrzesień 1939 Ostrołęka/Polska", jedna z kwietnia '40 i jedna z 4.4.40 - korpus podoficerski niestety nazwiska majora na razie nie odszyfrowałem ale damy radę, 10 lirów 1935 i kilka powojennych pierdółek - wszystko od tego samego właściciela.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie