8total4 Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 Wiśniami lato kwitnie ;)pozdro dla kierownika wyprawy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 nie no, 10-tka extra...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 10 dni temu poszedłem do kuchni zrobić sobie obiad.Zaatakował mnie latający talerz.Konkretnie moją stopę.Efektem jest rozciete scięgno i woreczek stawowy.Była operacja,są szwy i inne głupoty.Mam jeszcze przynajmniej 6 dni iechodzenia"...Wiecie jak to jest.Uzaleznienie od kopania,skarby snią się po nocach.Zapakowalismy się więc w samochód i jazda na Wyspe Sobieszewską.W planie ja siedze na brzegu i rzucam neodymem ,chłopaki kopią.Na Neodyma tym razem nic.Fantów w lesie też nie było.(fot. - sprawny inaczej o kulach po środku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 Może cięzko wam będzie w to uwierzyć:D Blacha leżała sobie 10 metrów od samchodu w miejscu gdzie deszcz wypłukał ziemie spod asfaltu.Moje wprawne oko dojrzało znajomy kształt,blacha była zgięta do śodka ,dlatego pękła przy otwieraniu".Niestety nie wybita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 Na wycieczki do skupu makulatury również nie trzeba sprawnej nogi:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 Same oryginały:D Jeszcze 5-6 dni i zamieszkam w lesie.Możliwość kopania docenia się dopiero kiedy nagle jest ci ona zabrana.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 lain, Diago miał złamany lewy obojczyk,ale twardo kopał, a i szczęście większe wtedy :)Fajny epokowy 'katalog', a z blacha przegiałeś w sensie dosłownym xDzdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 Dziś do kolekcji dołączył taki zestawik - fota przed jakimikolwiek zabiegami - brązowa Nahkampfspange :) dwie klasy EK :)3 fotki w tym jedna podpisana wrzesień 1939 Ostrołęka/Polska", jedna z kwietnia '40 i jedna z 4.4.40 - korpus podoficerski niestety nazwiska majora na razie nie odszyfrowałem ale damy radę, 10 lirów 1935 i kilka powojennych pierdółek - wszystko od tego samego właściciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 a jeden gosc to nie ja i nie znam go taka kolbe znalazl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
upham18 Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Ostatnia wakacyjna niedziela : 3 godziny kopania, w 20 metrowym okopie. 1 wojna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J@cekW Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 a ta kolba to ciekawa jest :) he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jóźwa Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 diwe takie czapki ostatnio sie trafily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jóźwa Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jóźwa Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 dwie ładne miseczki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jóźwa Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 bakielitowa lampa i..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jóźwa Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jóźwa Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jóźwa Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jóźwa Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 puszki najwyrazniej bardzo mnie polubiły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jóźwa Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 niestety porwane :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.