Skocz do zawartości
  • 0

Odznaka niemiecka- prośba o identyfikację.

Shaddow

Pytanie

Napisano

Witam.
Ostatnio podczas uruchamiania lodówki podczas prac kwatermistrzowskich znalazłem w żeberkach z tyłu lodówki taką odznaką. Po ilości kurzu stwierdzam, że leżała ona tam niezły kawałek czasu. Czy moglibyście powiedzieć mi co to jest? Jestem pewny, że napewno jest to niemieckie. Z tyłu na prawym skrzydle wrony znajduje się napis KREW". Z góry dziękuję za pomoc.

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.
Ostatnio podczas uruchamiania lodówki podczas prac kwatermistrzowskich znalazłem w żeberkach z tyłu lodówki taką odznaką. Po ilości kurzu stwierdzam, że leżała ona tam niezły kawałek czasu. Czy moglibyście powiedzieć mi co to jest? Jestem pewny, że napewno jest to niemieckie. Z tyłu na prawym skrzydle wrony znajduje się napis KREW". Z góry dziękuję za pomoc.

Napisano
Po poście słomka już nie jestem przekonany o tym, że jest to coś niemieckiego :) Po prostu widząc jakiegoś ptaka skojarzyłem to z niemiecką wroną.
Napisano
To nie jest niemieckie!

identyczną znalazłem:)

http://cgi.ebay.com/MARINE-CORPS-USMC-EGA-GARRISON-COVER-EMBLEM-MARKED-KREW_W0QQitemZ150261739357QQihZ005QQcategoryZ66531QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora mietek 20:56 27-06-2008

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie