princes1976 Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 I wojna św. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Witam!Oto poranny wykopek, oryinalna łącka śliwowica. Polecam zainteresowanym koneserom tego rodzaju napojów.To nie jest reklama!harnaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 12 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Chwała,łącka śliwowica znajdzie jak mniemam godnych degustatorów w sobotnie popołudnie (oby nie padało). Dokładny czas jeszcze ustalany, a miejsce to ogólnie pojęte wzgórze G. W razie niepogody - pozostaje Z.Bliższych informacji udzieli tajemniczy szpieg z Krainy Deszczowców K. (Karramba?) hi hi... Wypatrujcie znaków - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 12 Wrzesień 2008 Share Napisano 12 Wrzesień 2008 To dajcie znać jeżeli będzie coś jutro organizowane, lecz ja mogę od godziny 14.00. Pozdr Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 to w sobote czy w niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Chwała,w sobotę (dzisiaj) - jeszcze nie wiem o której - der K. ma dać znać.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 szkoda,bo ewentualnie jutro bym mial wolny czas,ale wszystkim nie dogodzisz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Witam Wszystkich!Jak tam po wczorajszym spotkaniu. Niestety nie mogłem być (oski" napój będzie czekał do następnego razu).Mam pytanie, czy może ktoś udzielić mi informacji na temat I wojny św. na tym terenie, czy nie przebywali tutaj jeńcy włoscy albo innych nacji.Pozdrawiam!harnaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Chwała,manewry zakończone. Strat własnych nie odnotowano. Spotkania plenerowe mają olbrzymią przewagę nad zadymionymi czeluściami Z. Drzewiej bywało, że i zimową porą ogień rozniecaliśmy hi hi... mam nadzieję, że od ubiegłej nocy takie manewry staną się normą tylko w znacznie szerszym gronie...Co do owych włoskich jeńców - to nie słyszałem - o francuzach - owszem (na pewno w czasie II WŚ - co do I musiałbym poszukać słów tu i tam).M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Moje piątkowe znajdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 jeszcze trochę a będzie fajna kolekcja, ciekawe czego dotyczą i skąd pochodząPozdrawiam harnaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Witam! Czy ktoś wie co to za guzik?Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 WitamNo już jestem dostępny , może jakiś Kopanko w środę ?(harnaś) gratulacje !!!pozdrawiam...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Ciekawe medaliki. Ja w tygodniu nazbierałem prawie 5zł wiec moze bedzie na piwo:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Chwała,gdzież to takie ładne monetki nietypowe raczej jak na nasze tereny zebrałeś? Rzadko można trafić takie Polonica...chyba, że posypały się zbieraczowi hi hi.Jakieś plany weekendowe?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 WitamPrzychylam się do wypowiedzi wojenki (Jakieś plany weekendowe?)bo chętnie bym się zaczepił.W środę troszkę pokopałem nawet z fajnym rezultatem 2 x 4 ale krótkie spotkanie było hi hi.Teraz ciężko będzie namierzyć jakieś pole bo obsiewają jakoś wcześnie .Jak by co to znacie nr .pozdrawiam...Jarosław... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 WitamTakie tam polskie monetki wychodzą np. pod kolobrzegiem. A dziś taka ciekawostka regionalna na sciane. W sam raz do kuchni:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 No i na odwrocie cos tam popisane ale miedzy innymi Koslin 1933. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 21 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Chwała,niebezpiecznie wieszać Adolfa w kuchni hi hi, zaglądałby do garów ha ha.Wolne tłumaczenie:Za zasługiBrunatne Targi Koszalin 1933"Niemiecki Instytut Propagandy GospodarczejCiekawe trafienie. Jeśli to rzeczywiście były takie targi (wątpliwość - słowo raune" - oznaczające runatne", ale również gniade" w odniesieniu do koni) to nazywały się tak pewnie bo były pod egidą brunatnych koszul.Co tam u pozostałych szczęśliwych kopaczy?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Czy są myśliwi wśród nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 A może komuś czapeczkę, zbliża się sroga i długa zima:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.