piotr777 Napisano 20 Marzec 2009 Autor Napisano 20 Marzec 2009 super szkoda że taki kłusownik mordą w to nie w padnie w mojej okolicy takich potrzasków nie ma ale za to od groma linek tzn. pętle na wysokości dostosowanej do zwierzyny tam gdzie sarny biegają to wyżej a na szaraki niżej
Catadero Napisano 20 Marzec 2009 Napisano 20 Marzec 2009 Znalazłem IDENTYCZNY potrzask, z łańcuchem i kotwicą, i nawet zachowała się szmatka, którą była umocowana przynęta. Stała otwarta, więc nic się nie złapało.C.
Sailer Napisano 16 Czerwiec 2009 Napisano 16 Czerwiec 2009 Dzisiaj odwiedziłem stara miejscówkę i zamiast trafić fant natrafiłem na wnyk upleciony z drutu i stalowej zapętlonej linki hamulcowej, sporych rozmiarów na większego zwierza. Frajerzyna musiał zastawić go kilka dni wcześniej, bo był świeży". Od razu poszedł do piachu, a na drzewie powiesiłem treściwą wizytówkę, żeby następnym razem na ch... sobie zastawił ;)
stg1971 Napisano 18 Czerwiec 2009 Napisano 18 Czerwiec 2009 polecam wszystkie wnyki niszczyć,ja tak już robię 22 lata.pozdrawiam.
belba Napisano 18 Czerwiec 2009 Napisano 18 Czerwiec 2009 W mojej okolicy niema wnyków za to myśliwi strzelają do wszystkiego co się rusz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.