siwy_49 Napisano 15 Czerwiec 2008 Autor Napisano 15 Czerwiec 2008 WitamCzy ma ktoś może informację na temat dokładnego miejsca stacjonowania wojsk carskich w Wieluniu przed I wojną??? Chętnię wymienię się informacjami.Pozdrawiam
rafalmisiek2 Napisano 23 Czerwiec 2008 Napisano 23 Czerwiec 2008 Czesc siwy49 jestem z Wielunia kopales w okolicach Galewic bylem w niedziele troche łusek jak bedziesz chciał sie zabrac na wykopki to napisz pozdrawiam Rafał
OloOcki Napisano 26 Czerwiec 2008 Napisano 26 Czerwiec 2008 niedaleko Wielunia mieszka moj przyjaciel moze sie z wami zabiore? ;)
siwy_49 Napisano 27 Czerwiec 2008 Autor Napisano 27 Czerwiec 2008 WitamKopię raczej monety i drobiazg kolorowy, Galewic nie znam ale podejrzewam żo oprócz łusek nic więcej tam nie ma no może jakiś guzik. chyba że się mylę, ja wolę podwieluńskie pola. Mam kilka miejscówek.Pozdrawiam
rafalmisiek2 Napisano 28 Czerwiec 2008 Napisano 28 Czerwiec 2008 Bardzo bys sie zdziwił w jednym miejscu znalazłem 24 boratynki pozdrawiam
siwy_49 Napisano 1 Lipiec 2008 Autor Napisano 1 Lipiec 2008 Chodzilo mi o to ze w okolicy wielunia jest kiepsko z militarka. A jak twoje wyniki? Jakiego sprzetu uzywasz? Jezdzisz na szczercow? sieradz? widawa? Pozdro
bjar_1 Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 Mam nadzieję że te niezakopane doły na Szczercowie, to nie wasze...
8total4 Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 bjar_1 skad uderzasz w teren? może zorganizujemy kiedys jakis wypad? pozdro!
rafalmisiek2 Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 Militarka kiepsko łuski mój sprzęt to Whites 5900di pro sl w Szcercowie Sieradzu Widawie niebyłem jakbys jechał z chęcią sie zabiore pozdrawiam.
bjar_1 Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 Studiuję w Piotrkowie i gdy mam czas, to uderzam w okolice. Teraz w wakacje tylko Szkieletczyzna :)
feld Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 olo chłopie ty jesteś z Lwówka a Wieluń to nie WLEŃ to całkiem inny rejon kraju.
siwy_49 Napisano 2 Lipiec 2008 Autor Napisano 2 Lipiec 2008 Kolego rafale niezłego sprzętu używasz ja mam solare. długo ryjesz? Wyluskales cos fajnego? Slyszalem ze szperasz ze Stiszkiem.
OloOcki Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 wiem przecież tylko często przyjeżdżam do mojego przyjaciela do Działoszyna. Spokojnie troche rozumu jescze mam ;D
siwy_49 Napisano 3 Lipiec 2008 Autor Napisano 3 Lipiec 2008 OloOcki pod dzialoszynem w 39 były ciężkie walki, można ustawić jakiś wypad na polskie pozycję. teren malo znany więc może coś wyjść. pozdrawiam
OloOcki Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 no kolega mówił że ktoś z ich miasta znalazł skrzynke granatów. Przypadkiem rzeczywiście mało znany, a tam też spadły jedne s pierwszych bomb. Tak jak na Wielun.
rafalmisiek2 Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 Kopie okoł roku z tym sprzętem powiem ze naprawde warto było go kupic.Tak znamy się ze Styśkiem.Poprzedni mój sprzęt to Saper firmy Midas. Mam kilka monet a z militarki łuski. Siwy gdy bedziesz jechal do działoszyna daj znac też z checią się zabiorę.pozdro. Rafał.
OloOcki Napisano 4 Lipiec 2008 Napisano 4 Lipiec 2008 no ja bym mógł jechać tylko nie wiem kiedy będe u kolegi może pod koniec sierpnia.
8total4 Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 Bjar_1: my w sumie zza miedzy (Jura), można by się jakoś dogadać i gdzieś skoczyć, np w Rejon Szczekocin n.Pilicą itp...pozdro!
bjar_1 Napisano 19 Lipiec 2008 Napisano 19 Lipiec 2008 8total4 - chętnie, ale problem w tym, że nie mam samochodu i jestem zdany na łaskę kumpli ze środkiem transportu. A wszyscy albo zagranica, albo brak czasu. Dlatego atakuję tylko płn część województwa...
8total4 Napisano 19 Lipiec 2008 Napisano 19 Lipiec 2008 jak będziemy się wybierać gdzieś dalej to dam cynk na priv i sie zgadamy.pozdro!
mariusz80 Napisano 21 Lipiec 2008 Napisano 21 Lipiec 2008 Witam. Gdzie wlasnie mozna wybrac sie na militarke do Galewic, poniewaz mieszkam w okolicy i chetnie bym sie wybral oraz szukam kontaktu z osobami z okolic Wieruszowa i nie tylko do malych wypadow. pozdrawiam
OloOcki Napisano 20 Sierpień 2008 Napisano 20 Sierpień 2008 witam wlasnie goszcze sie u kolegi bede do soboty raczej. Takze jak cos to wiecie. Tylko ostrzegam mam 13 lat ;D moj kolegha ma 14 ale spokojnie nie jestem jakims glupim napalencem rozumiem ze za wiele wiedzy moze nie mam ale jak na swoj wiek to mysle ze duzo wiem o II wojnie. Ale zapewniam was ze nie jestem niskim malym chlopaczkiem i ze bedziecie musieli mnie pilnowac. Jestem tylko ciekaw jak to wszystko wyglada przymierzam sie do kupna wykrywki jedna musze naprawic. To co moze jakis wypad? ;)
arkadiusz79 Napisano 10 Grudzień 2012 Napisano 10 Grudzień 2012 witam was koledzy. jestem z wielunia jak ktos kiedys bedzie chcial poszperac w ziemi to prosze o kontakt. arkadiusz79@onet.pl posiadany sprzet rutus argo ver 3,0
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.