Skocz do zawartości

WIELUŃ

siwy_49

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Czy ma ktoś może informację na temat dokładnego miejsca stacjonowania wojsk carskich w Wieluniu przed I wojną??? Chętnię wymienię się informacjami.
Pozdrawiam
Napisano
Witam
Kopię raczej monety i drobiazg kolorowy, Galewic nie znam ale podejrzewam żo oprócz łusek nic więcej tam nie ma no może jakiś guzik. chyba że się mylę, ja wolę podwieluńskie pola. Mam kilka miejscówek.
Pozdrawiam
Napisano
Chodzilo mi o to ze w okolicy wielunia jest kiepsko z militarka. A jak twoje wyniki? Jakiego sprzetu uzywasz? Jezdzisz na szczercow? sieradz? widawa? Pozdro
Napisano
Kolego rafale niezłego sprzętu używasz ja mam solare. długo ryjesz? Wyluskales cos fajnego? Slyszalem ze szperasz ze Stiszkiem.
Napisano
OloOcki pod dzialoszynem w 39 były ciężkie walki, można ustawić jakiś wypad na polskie pozycję. teren malo znany więc może coś wyjść. pozdrawiam
Napisano
no kolega mówił że ktoś z ich miasta znalazł skrzynke granatów. Przypadkiem rzeczywiście mało znany, a tam też spadły jedne s pierwszych bomb. Tak jak na Wielun.
Napisano
Kopie okoł roku z tym sprzętem powiem ze naprawde warto było go kupic.Tak znamy się ze Styśkiem.Poprzedni mój sprzęt to Saper firmy Midas. Mam kilka monet a z militarki łuski. Siwy gdy bedziesz jechal do działoszyna daj znac też z checią się zabiorę.pozdro. Rafał.
Napisano
Bjar_1: my w sumie zza miedzy (Jura), można by się jakoś dogadać i gdzieś skoczyć, np w Rejon Szczekocin n.Pilicą itp...
pozdro!
  • 2 weeks later...
Napisano
8total4 - chętnie, ale problem w tym, że nie mam samochodu i jestem zdany na łaskę kumpli ze środkiem transportu. A wszyscy albo zagranica, albo brak czasu. Dlatego atakuję tylko płn część województwa...
Napisano
Witam. Gdzie wlasnie mozna wybrac sie na militarke do Galewic, poniewaz mieszkam w okolicy i chetnie bym sie wybral oraz szukam kontaktu z osobami z okolic Wieruszowa i nie tylko do malych wypadow. pozdrawiam
  • 5 weeks later...
Napisano
witam wlasnie goszcze sie u kolegi bede do soboty raczej. Takze jak cos to wiecie. Tylko ostrzegam mam 13 lat ;D moj kolegha ma 14 ale spokojnie nie jestem jakims glupim napalencem rozumiem ze za wiele wiedzy moze nie mam ale jak na swoj wiek to mysle ze duzo wiem o II wojnie. Ale zapewniam was ze nie jestem niskim malym chlopaczkiem i ze bedziecie musieli mnie pilnowac. Jestem tylko ciekaw jak to wszystko wyglada przymierzam sie do kupna wykrywki jedna musze naprawic. To co moze jakis wypad? ;)
  • 4 years later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie