Skocz do zawartości

zdjęcia satelitarne

retman

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie mogę odnaleźć adresu strony , który podany był kiedyś na forum ( około rok temu ) , gdzie można było obejrzeć zdjęcia satelitarne Polski ( nie ZUMI ) , pamiętam że w adresie było chyba słowo gov". Próbowałem za pomocą wyszukiwarki odnaleźć adres ale nie udało mi się. Może ktoś pamieta i pomoże ? Dziękuję.
Napisano
Generalnie kolega mnie ubiegł, ponieważ chciałem odświeżyć wątek nt. map satelitarnych Polski, z racji tego iż z czasem wszystko się zmienia, mam pytanie czy jakość samych map/zdjęć obszaru Polski polepszyła się od poprzedniego roku czy dalej jest jak było?

Kiedyś było tylko google maps, a nie wiem jak teraz, znacie jakieś w miarę dobre zdjęcia? Podobno zdjęcia z NASA są udostępnione, ale jeszcze nie miałem okazji sprawdzić ich...
Napisano
geoportal czy tam po wejści udo bazy link bezpośredni był adresem IP zaczynającym się od 80.xx...... mniejsza, po pierwsze ma zdjęcia lotnicze raczej, bo dlatego widać, że lepsze i większe powiększenia terenu.
Napisano
To są chyba zdjęcia z przed 6 lat. Podawałem już wcześniej, ale warto przypomnieć...
http://212.244.179.188/website/Orto/viewer.htm

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie