mariusz30 Napisano 8 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2008 trafiłem takową w niedzielny poranek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz30 Napisano 14 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2008 jak się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz30 Napisano 15 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2008 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz30 Napisano 15 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz30 Napisano 15 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2008 a co szanowni koledzy powiedzą na tą foteczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz30 Napisano 15 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2008 na razie nie umiem wstawiać zdjęć ale będą lepsze pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Na foteczce widzę meteczki z cenami w pieniążkach... Akurat kupione czy jeszcze nie sprzedane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz30 Napisano 16 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2008 nie szanowni koledzy poszukiwacze znaleziska , które mają metki na sobie miały iść do sprzedaży ale dzieki mojej interwencji nie doszło do tego i cały zbiór jest w całości pozdrawiam szanowne grono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Witam!Gratuluję szabli! Nie ukrywam, że zazdroszczę! :-)Ja jakoś nie mam szczęścia do polskiej białej broni.Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz30 Napisano 16 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2008 troszeczkę lepsza foteczka uczę się pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz30 Napisano 16 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2008 teraz chyba troszeczkę lepsze pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikt Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 No ....pięknie !!W jakiej części kraju wyszła ? pozdrawiam i gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz30 Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Ta piękna biała broń wyszła z ziemi po tylu latach na pięknym Roztoczu pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solider Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 WITAM ! MAM PYTANIE DO MARIUSZ30. NA ZDIECIU TAM CC POKAZANA BYŁA KOLEKCJA BAGNETÓW CHODZI MI O PIĄTY OD LEWEJ .CZY TO JEST BAGNET??? KOLEDZE SIE OSTAŁ TAKI PO DZIADKU .TYLKO NIEWIEMY Z JAKIEGO OKRESU TO POCHODZI I JAK SIE NAZYWA TO COŚ. POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Na naszym pięknym Roztoczu jeszcze sporo ciekawostek jak widać na dołączonym obrazku.Zazdrość i gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 A więc ma podwójną wartość, bo z Roztocza, przynajmniej dla mnie. Gratukuję i zazdroszczę. SZANUJ JĄ I PRZEKAŻ KIEDYŚ SYNOWI !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Jak nie masz syna to ja mogę nim zostać. hehehe :-)Raz jeszcze szczere gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szelo107 Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 mariusz i to wszystko twoje. super. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000WATT Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Szczere gratulacje, piękna ta ludwikówka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Czerwiec 2008 Share Napisano 20 Czerwiec 2008 Piękna szabla. Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodo-100 Napisano 20 Czerwiec 2008 Share Napisano 20 Czerwiec 2008 ...no no superacka !! ...kiedy mi takie fanty zaczną wychodzić ?,che,che,che , gratki !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz30 Napisano 20 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2008 szanowni koledzy zanim udało mi sie wyrwać ten piękny fancik z matki ziemi długo musiałem sie nachodzić i wiele dołków wykopać (które oczywiście zostały zasypane)zanim ONA trafiła w moje ręce .Ale jeżeli mogę coś doradzić tak wytrawnemu gronu poszukiwaczy to tylko cierpliwość i nie zawsze szukajcie tam gdzie były walki,czasami teren o bardzo nikłym trafieniu może dać więcej aniżeli nie jedno pole bitwy.Pozdrawiam i chylę czoła przed tak wspaniałym gronem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f 16 Napisano 21 Czerwiec 2008 Share Napisano 21 Czerwiec 2008 mariusz powiedz jak wyszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.