RayanPeter Napisano 3 Czerwiec 2008 Autor Napisano 3 Czerwiec 2008 Witam.Dzis wyskoczyla mi taka dziwna kulka;) Pusta w srd. z mosiadzu lub miedzi. Czy ktos cos trafil podobnego? Mozliwe ze jakis śmieć ale miejsce ma swoj urok i raczej nie zawodzi.Pozdr
RayanPeter Napisano 3 Czerwiec 2008 Autor Napisano 3 Czerwiec 2008 A no i taki kapselek. ( chyba ) Ma napis cyrylica ale niestety nie odczytam;/Wczesniej trafilem identyczny ( ten po lewo ) a dzis nastepny wiec mnie zaciekawily.Pozdr
RayanPeter Napisano 3 Czerwiec 2008 Autor Napisano 3 Czerwiec 2008 I taka ciekawostka;)Trafiaja sie czesto zabaweczki ołowiane ( prawdopodobnie uzywane do planowania działań )Dzis wyskoczył rumak z mocowaniem z boku, taki prawie zdalnie sterowany;)))Pzdr i dzieki za sugestie.
RayanPeter Napisano 7 Czerwiec 2008 Autor Napisano 7 Czerwiec 2008 Witam może ktoś spotkał się z czymś takim??Potraktował bym to jako złom ale wyskoczyło z 2 kopiejkami i jakąś 8 Kiedyś było otwierane na zawiaskach. Może ktoś kojarzy.!!Pozdr.
RayanPeter Napisano 8 Czerwiec 2008 Autor Napisano 8 Czerwiec 2008 dzięki ;)Mała naprawa i wróci do pracy;) Pozdr.
honker Napisano 4 Czerwiec 2008 Napisano 4 Czerwiec 2008 Witam.Odnośnie kapselka.Nie wiem,czy idę w dobrym kierunku,ale moje pierwsze skojarzenie jest trochę pijackie ;)to górna nakładka na korek od szampana.Pozdro.*
abcd Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 Przyrząd do napychania gilz papierosowych tytoniem,kupowało się osobno gilzy, osobno tytoń na wagę i osobiście ¨elaborowało¨ papierosy ,zawsze wyszło taniej.
wujekblacha Napisano 4 Czerwiec 2008 Napisano 4 Czerwiec 2008 Z taką kulą spotkałem się, ale ołowianą. W środek oprawiony był drzewiec, ale do czego to mogło być? Pałka od kotła? Nie mam pojęcia :(
Pytanie
RayanPeter
Witam.
Dzis wyskoczyla mi taka dziwna kulka;)
Pusta w srd. z mosiadzu lub miedzi.
Czy ktos cos trafil podobnego? Mozliwe ze jakis śmieć ale miejsce ma swoj urok i raczej nie zawodzi.
Pozdr
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.