De Horsting Napisano 28 Maj 2008 Autor Napisano 28 Maj 2008 Jak myślicie to polski wyrób czy inny ? I ile to może mieć lat?Wiem tylko ,że stare jest
Catadero Napisano 28 Maj 2008 Napisano 28 Maj 2008 Z pewnością polski. Wyprodukowany w latach 50/60-tych XXw, gdy zakłady produkujące m.in. na potrzeby obronności nie miały nazwy tylko kod. Tu akurat A-19".C.
De Horsting Napisano 28 Maj 2008 Autor Napisano 28 Maj 2008 Jak myślicie to polski wyrób czy inny ? I ile to może mieć lat?Wiem tylko ,że stare jest
De Horsting Napisano 28 Maj 2008 Autor Napisano 28 Maj 2008 To są sprawne fanty ,sprawdzałem .przełącznik trochę nadpalony ale to tak wygląda jakbyfajczył sie z zewnątrz
Szarubek Napisano 28 Maj 2008 Napisano 28 Maj 2008 Witam!Pamietam, że takie właśnie gniazdka i włączniki były w moim starym domu (budowany w połowie lat 60 XX w., Polska Wschodnia). Podczas któregoś remontu poszły do śmieci, choć przed demontażem działały...Pozdrawiam - Szarubek
Pytanie
De Horsting
Jak myślicie to polski wyrób czy inny ? I ile to może mieć lat?Wiem tylko ,że stare jest
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.