tomekk Napisano 22 Maj 2008 Autor Napisano 22 Maj 2008 Witam!Trafiłem dziś taki guzik, przy koronie jest jeszcze resztka złocenia , zaś z tyłu dookoła uszka ma napis MUNCHHEIMER.Proszę o ID.PozdrO!tomekk
abcd Napisano 23 Czerwiec 2008 Napisano 23 Czerwiec 2008 Takich standardowych guzików liberyjnych używali także czasem odzwierni w różnych instytucjach ,hotelach oraz dorożkarze,
tomekk Napisano 22 Maj 2008 Autor Napisano 22 Maj 2008 Witam!Trafiłem dziś taki guzik, przy koronie jest jeszcze resztka złocenia , zaś z tyłu dookoła uszka ma napis MUNCHHEIMER.Proszę o ID.PozdrO!tomekk
SZZ Napisano 24 Czerwiec 2008 Napisano 24 Czerwiec 2008 Guzik dwuwarstwowy z końca XIX lub początku XX w.Pozdrawiam
tomekk Napisano 22 Maj 2008 Autor Napisano 22 Maj 2008 ooo to bardzo ciekawe, a coś więcej o nim??? bo widziałem takie herbowe kiedyś , ale tu sama korona coś można z tego jeszcze wywnioskować???
Pytanie
tomekk
Witam!
Trafiłem dziś taki guzik, przy koronie jest jeszcze resztka złocenia , zaś z tyłu dookoła uszka ma napis MUNCHHEIMER.
Proszę o ID.
PozdrO!
tomekk
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.