muslim Napisano 22 Maj 2008 Autor Share Napisano 22 Maj 2008 Dziś w końcu chwila wolnego czasu. Wybrałem sie w miejsce dość doszczętnie przekopane, ale jako iż czasu nie miałem za dużo a było niedaleko to wybrałem się właśnie tam.I rzeczywiście teren zryty, nic nie piszczy, las poryty, dołki niepozakopywane...Zatem opuściłem to miejsce oddalając sie od niego nieznacznie w kierunku przeciwnym do ogólnie przyjętego. Też bez rewelacji.Do czasu aż usłyszałem to przyjemne i ekscytujące piszczenie :DSygnał był o dziwo duży, ale zalega tam dużo kolorowych pirduł - jakiś aluminiowych foli itpMyśle znowu to samo, no ale kopać trzeba.kopie i kopie - nic. Oho se mysle pewnie głębiej siedzi. Wykopałem jużjakieś dobre 30 centymetrów i nicCygnał ewidentnie silniejszy więc kopie dale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 22 Maj 2008 Autor Share Napisano 22 Maj 2008 W końcu usłyszałem zgrzytnięcie :DZatem kopie dalej.Kształt zaczął się okazywać owalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 22 Maj 2008 Autor Share Napisano 22 Maj 2008 Owal coraz większy i większy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 22 Maj 2008 Autor Share Napisano 22 Maj 2008 Z grubego metalu wykonane.W głowie zaczynają się pojawiać myśli i pomysł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 22 Maj 2008 Autor Share Napisano 22 Maj 2008 W końcu średnica zaczęła się klarować.Ale głębokość jeszcze nie znana.Myślę sobie - studzienka jakaś kanalizacyjna, lub ki czort.Ale tutaj w tym miejscu, na bezludziu i to w miejscu tak obficie obfitującym swego czasu w fanty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 22 Maj 2008 Autor Share Napisano 22 Maj 2008 Kopie i kopie, piach wybieram a tu...Dno!!!O kurcze sobie myślę - teraz to już nie wiem co to może być.Dno zaokrąglone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 22 Maj 2008 Autor Share Napisano 22 Maj 2008 A tu majowa pogoda robi psikusa i zaczyna kropić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 Wykopałem identyczną urę" w środku lasu, przy fundamentach niemieckiej chałupy. Śr. ok.1m. Jakieś 20cm od góry był otwór, podejrzewam kanalizę.Ale czy to to samo nie wiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 22 Maj 2008 Autor Share Napisano 22 Maj 2008 Porobiłem orientacyjne fotki co do wysokości tego czegoś".W samym środku tego zaokrąglenia jakieś 55cm wysokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 22 Maj 2008 Autor Share Napisano 22 Maj 2008 Średnica jakieś 70 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 22 Maj 2008 Autor Share Napisano 22 Maj 2008 Karpik nie nazwałbym tego urą". Odkopałem tylko połowe ale żadnego otworu nie zauważyłem. Krztałtem przypomina raczej jakąś kopułę lub wielki czop ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 22 Maj 2008 Autor Share Napisano 22 Maj 2008 Aha i co jeszcze.Dokoła obręczy znajdowało się kilka takich zębów.Jak gdyby miało by się to ryglować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 22 Maj 2008 Autor Share Napisano 22 Maj 2008 Może macie jakieś koncepcje, pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubuś 2001 Napisano 23 Maj 2008 Share Napisano 23 Maj 2008 Może jakiś spory kocioł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 23 Maj 2008 Share Napisano 23 Maj 2008 Cze,mnie ciekawi co jest pod tym kotłem"-zadziałaj.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 23 Maj 2008 Autor Share Napisano 23 Maj 2008 własnie jade Wyniki wkrótce ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati$ Napisano 23 Maj 2008 Share Napisano 23 Maj 2008 Nie buduj napięcia, bo to nic ciekawego na pewno nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 23 Maj 2008 Share Napisano 23 Maj 2008 Dla mnie budowanie napięcia jest bardzo ok.Czy coś będzie czy nie będzie-bez względu na wynik-niezapomniana przygoda no i siłownia gratis.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 23 Maj 2008 Autor Share Napisano 23 Maj 2008 Zgadza się banderas ;]Fant wykopany niedługo dalszy ciąg opowieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 23 Maj 2008 Autor Share Napisano 23 Maj 2008 Dziś we wzmocnionym składzie poszło szybciej i fant szybko ukazał się w całej swojej okazałości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 23 Maj 2008 Autor Share Napisano 23 Maj 2008 Z wydobyciem były pewne trudności, ale podołalismy i naszym oczom ukazał się taki oto widok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 23 Maj 2008 Autor Share Napisano 23 Maj 2008 takie uszkodzenie z jednej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 23 Maj 2008 Autor Share Napisano 23 Maj 2008 A równolegle po obu stronach takie oto wystają bolce (trzpienie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcio75 Napisano 23 Maj 2008 Share Napisano 23 Maj 2008 Wyglada na helm Goliata:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 23 Maj 2008 Autor Share Napisano 23 Maj 2008 Dokładnie takie miałem skojarzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.