Zwierzu Napisano 21 Maj 2008 Autor Share Napisano 21 Maj 2008 http://wiadomosci.onet.pl/1752843,11,byly_sb_ek_ustapil_bo_bal_sie_ze_go_odwolaja,item.htmlNasza polityka to JEDNO WIELKIE BAGNO!!W moim słowniku nie znajduje tak odrazającego słowa aby okreslic naszych rządzących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 21 Maj 2008 Autor Share Napisano 21 Maj 2008 http://wiadomosci.onet.pl/1752362,11,pulkownik_sb_sejmowym_ekspertem_ds_naciskow,item.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Piękny życiorys. Gratuluję, gratuluję. Oficer SB-UOP-ABW. Szkoda, że nie oficer UB-SB-UOP! Trzeba było jednak zatrudnić Jezuitów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Albo oficerów" Macierewicza, po 17 dniach szkolenia:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 To jest chyba jakaś paranoja! To tak samo, jakby z racji pewnych doświadczeń" zatrudnić gdzieś w Afganistanie lub Iraku jako konsultanta" kpt. Grzegorza Piotrowskiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 A ja zrobię za złego luda. W życi mam czy Stankiewicz jest różowym post-sbekiem, ewentualnie czy Wasserman i/lub Widacki wiedział/domyślał się.Bardziej mnie zastanawia dlaczego nikt nie wspomniał o Fundacji Polsko-Niemieckie Pojednanie", która rozpoczęła rozpatrywanie pierwszych wniosków o wypłaty pomocy humanitarnej w ramach programu Pamiętamy - nie jesteście sami", skierowanego do byłych żołnierzy Armii Krajowej z lat 1939-1945. Tudzież dlaczego media, w takiej niby-kontrze, przemilczały zamieszanie wokół wystawy pt. Wymuszone drogi" materiały z Polski, na których eksponowanie nie wydało zgody Muzeum Historyczne Warszawy ( jak podaje wokół Nasz Dziennik").A tak naprawdę, to będzie off topic, przeraża mnie, że w przeciągu kilku dni mieliśmy doniesienia o kilku skatowanych, maltretowanych dzieciach. I to w naszym pięknym, katolickim, uczciwym, sprawiedliwym, ble ble ble kraju.Może to głupie, ale mój Młody Demon akurat niedługo ma czwarte urodziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Sprawę przemyślałem. Temat niebezpieczny, gdyż dotyka ludzi władzy. Zamykamy wątek, bo będziemy jeszcze udzielać wywiadu" przez 48 godzin dla jakiś tam dziennikarzy" od spraw cyberterroru...Dobranoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.