Skocz do zawartości

Były SB-ek w sejmowej komisji.

Rekomendowane odpowiedzi

http://wiadomosci.onet.pl/1752843,11,byly_sb_ek_ustapil_bo_bal_sie_ze_go_odwolaja,item.html

Nasza polityka to JEDNO WIELKIE BAGNO!!W moim słowniku nie znajduje tak odrazającego słowa aby okreslic naszych rządzących.

A ja zrobię za złego luda. W życi mam czy Stankiewicz jest różowym post-sbekiem, ewentualnie czy Wasserman i/lub Widacki wiedział/domyślał się.
Bardziej mnie zastanawia dlaczego nikt nie wspomniał o Fundacji Polsko-Niemieckie Pojednanie", która rozpoczęła rozpatrywanie pierwszych wniosków o wypłaty pomocy humanitarnej w ramach programu Pamiętamy - nie jesteście sami", skierowanego do byłych żołnierzy Armii Krajowej z lat 1939-1945. Tudzież dlaczego media, w takiej niby-kontrze, przemilczały zamieszanie wokół wystawy pt. Wymuszone drogi" materiały z Polski, na których eksponowanie nie wydało zgody Muzeum Historyczne Warszawy ( jak podaje wokół Nasz Dziennik").

A tak naprawdę, to będzie off topic, przeraża mnie, że w przeciągu kilku dni mieliśmy doniesienia o kilku skatowanych, maltretowanych dzieciach. I to w naszym pięknym, katolickim, uczciwym, sprawiedliwym, ble ble ble kraju.
Może to głupie, ale mój Młody Demon akurat niedługo ma czwarte urodziny.

Sprawę przemyślałem. Temat niebezpieczny, gdyż dotyka ludzi władzy. Zamykamy wątek, bo będziemy jeszcze udzielać wywiadu" przez 48 godzin dla jakiś tam dziennikarzy" od spraw cyberterroru...
Dobranoc!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie