btone Napisano 9 Maj 2008 Autor Share Napisano 9 Maj 2008 siema dzisiejszy 2h spacerek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
btone Napisano 9 Maj 2008 Autor Share Napisano 9 Maj 2008 takie o cudo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
btone Napisano 9 Maj 2008 Autor Share Napisano 9 Maj 2008 Rewers:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
btone Napisano 9 Maj 2008 Autor Share Napisano 9 Maj 2008 sorka:p nie weszło:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 fajne :( ja nigdy takiej nie trafie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
btone Napisano 9 Maj 2008 Autor Share Napisano 9 Maj 2008 hehe trafisz pewnie.Ogólnie to moje jedyne odznaczenie jakie trafiłem przez 3 lata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 Trzeba chodzić przynajmniej w każda sobotę i niedzielę ,to sie trafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 Trzeba chodzić przynajmniej w każda sobotę i niedzielę ,to sie trafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
btone Napisano 9 Maj 2008 Autor Share Napisano 9 Maj 2008 dokładnie ja chodzę nawet w tygodniu i nie wymiękam choć tereny mam przekopane;] jutro wale w ta miejscówkę(nową)o 4 rano:P fotki będą po 10 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 Gratulacje ładna odznaka i nie zniszczona zbytnio.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 ciekawy jest też ten granat dymny Rauchsichtzeichen orange 80, wystrzeliwany był min. z wyrzutni Tygrysa. gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
btone Napisano 10 Maj 2008 Autor Share Napisano 10 Maj 2008 to z przedwczoraj miejscówa zryta;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
btone Napisano 10 Maj 2008 Autor Share Napisano 10 Maj 2008 a to dziś z 30 minut hehe niestety musiałem wracać do domu;/;/ ale po obiedzie wracam tam spowrotem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
btone Napisano 10 Maj 2008 Autor Share Napisano 10 Maj 2008 ostatnio jeszcze kopnłem takowy jelec od WH paradnej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
btone Napisano 11 Maj 2008 Autor Share Napisano 11 Maj 2008 a to z dzisiaj takie tam;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.