Elendil Napisano 5 Maj 2008 Autor Share Napisano 5 Maj 2008 Oto co wykopałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Witam.Jak dasz większe zdjęcie, to będziemy cieszyć się razem z Tobą. :o) Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 widzę tam chyba jakieś sreberko?Daj większe foto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elendil Napisano 6 Maj 2008 Autor Share Napisano 6 Maj 2008 5 gr (1930, 1937) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elendil Napisano 6 Maj 2008 Autor Share Napisano 6 Maj 2008 druga strona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elendil Napisano 6 Maj 2008 Autor Share Napisano 6 Maj 2008 Pierścień z indianinem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elendil Napisano 6 Maj 2008 Autor Share Napisano 6 Maj 2008 Krzyżyki :)Ten po lewej chyba srebrny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elendil Napisano 6 Maj 2008 Autor Share Napisano 6 Maj 2008 Medalionik ( Nie aluminiowy! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elendil Napisano 6 Maj 2008 Autor Share Napisano 6 Maj 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elendil Napisano 6 Maj 2008 Autor Share Napisano 6 Maj 2008 Figurka Chrystusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elendil Napisano 6 Maj 2008 Autor Share Napisano 6 Maj 2008 Aluminiowe coś" z orzełkiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 mnie bardziej podoba sie krzyżyk po prawej :):) pozdro i gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elendil Napisano 6 Maj 2008 Autor Share Napisano 6 Maj 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elendil Napisano 6 Maj 2008 Autor Share Napisano 6 Maj 2008 Wreszcie hit sezonu !!!Wydaje mi się, że jest to grosz praski Jan I Luksemburczyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elendil Napisano 6 Maj 2008 Autor Share Napisano 6 Maj 2008 Lew czeski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elendil Napisano 6 Maj 2008 Autor Share Napisano 6 Maj 2008 I na koniec hełm ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 daj kilka lepszych fotek tych krzyzyków i medalika, fajne są.Ma on ślad po uszku albo jakichś zaczepach?huku baczne oko ;)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 mialem na myśli krzyzyk po prawej - czy posiada jakies slady po uszku/zaczepach itp.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elendil Napisano 6 Maj 2008 Autor Share Napisano 6 Maj 2008 No właśnie nie... Troche wydaje mi się dziwny...Zachwile dam fotkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 Witam troszkę zazdroszczę wam grosików! Ja jestem z Pomorza Zachodniego i u nas wychodzą tylko fenisie i mareczki.pozdrArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elendil Napisano 6 Maj 2008 Autor Share Napisano 6 Maj 2008 Ja jestem z Katowic, ale grosza znalazłem pod Kielcami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elendil Napisano 6 Maj 2008 Autor Share Napisano 6 Maj 2008 A może mi ktoś powiedzieć co to jest ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elendil Napisano 6 Maj 2008 Autor Share Napisano 6 Maj 2008 Co do medalika to muszę go jeszcze wyczyścić...A propo znak ktoś jakiś sposób na ładne wyczyszczenie tego medalika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex1939 Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 Elendil - to coś" wygląda mi na pojemnik na wiadomość dla wojskowego gołębia pocztowego, ale mogę się mylić, nie znając wymiarów. Pozdrawiam, alex1939 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.