Skocz do zawartości

Dość ciekawe

Sturmgeschutz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam grono .Siedzę sobie w domku i oglądam ten filmik http://pl.youtube.com/watch?v=I4SJC6WHV94
i się trochę zgarbiłem w 03:08 gość miał fuksa jak mało kto.
Napisano
Nie które filmy były nagrywane dla picu, nie jest powiedziane że jak dostał to miał go na głowie, ale wszystko jest możliwe nie mówię że tak nie mogło byc.
Napisano

Wiecie... too nie legenda, że na wojnie kule latają nad głowami...
Takich fartów było bez liku. Co powiecie na taki fart jak na zdjęciu - to już coś ;)
A film to pewno propaganda, te świnie same sobie przestrzeliły hełm :)

Napisano
Kiedyś w jakimś Focusie czytałem o gościu co dostał pare strzałów w głowę i stracił ileś tam procent mózgu... i przeżył i czuje sie dobrze.
Pozdro
Napisano
W Iraku pewien amerykański żołnierz dostał nożem w głowę nóż wszedł cały mu w głowę(oprócz rękojeści) gość obezwładnił napastnika (!).Dopiero kiedy przyszli jego koledzy powiedzieli mu że ma nóż w głowie.Wyciągnięto mu nóż z głowy i ma się jak dawniej.
Napisano
a czytalem ze pod Monte Cassino Polak dostal w glowe i przeszlo pomiedzy polkulami - nie uszkodzilo mozgu (?) - podobno byl potem trosze powolny" - niechce mi sie w to do konca wierzyc...

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora woytas 21:17 08-05-2008

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie