aniolg Napisano 28 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2008 A o to moje dzisiejsze zalezisko . znalazłem je dzisiaj na trakcie porodowym 0 14.05 Po 9 miesiącach znalazłem prawdziwy SKARB !!!!! pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 No to gratulacje chłopie ! Ja mam już takie dwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Gratulacje.Niech Ci sie chowa zdrowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 gratuluje skarbu!!!! swietny :D mam nadzieje ze ja swoj znajde tak za 5 lat dopiero :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśnik303 Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 superznalezisko!Gratulacje!Chłopczyk,czy dziewczynka?Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Na dyskryminacji znalazłeś czy bez?Gratulacje!pozdrawiamstangret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurgal Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Gratulacje, oby więcej Takich trafień!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Gratuluję, ja swój mam od tygodnia - muszę Cię tylko zmartwić, że konserwacja tego znaleziska bywa pracochłonna, będziesz miał okazję przypomnieć sobie, jak wygląda świat o 3 w nocy...:-) Ale nic to, pamiętaj, żeby ustosunkować go pozytywnie do zalegającego wszechobecnie w glebie mosiądzu:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magius28 Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Gratulacje to największy skarb, jaki można znaleźć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 moje gratulacje ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziu Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 ...nie chcę się chwalić ale ja trafiłem dwa na raz ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Gratulacje, i witam w klubie ojcow.podziekuj zonie za ten skarb.Pozdro.sten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 Tylko nie zakopój z powrotem ...GRATULACJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 GRATULACJE!!!!:-))Lepszego skarbu z pewnością nie trafisz...:-))),no,chyba że po raz drugi trafisz taki sam!:-)))( tak jak mnie sie to udało).Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz91 Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 GRATULACJE TO NAJWIĘKSZY SKARB W TWOIM ŻYCIU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julian066 Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 Gratuluję!Ja mam już 2 takie skarby,ostatni znalazłem przed 2 miesiącami.Nie chcę Cię martwić,ale wykrywacz niestety pokrył kurz...Mam jednak nadzieję,że będzie lepiej.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 3 Maj 2008 Share Napisano 3 Maj 2008 Ja na razie radzę sobie tak - w weekend wstaję o 4.00 rano, o 5.00 jestem w lesie i mam 5 godzin do 10.00 na kopanie. O jedenastej jestem już w domu i przejmuję od żony obowiązki rodzicielskie. Potem będzie lepiej, pierwsze miesiące są najtrudniejsze. Podobno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 3 Maj 2008 Share Napisano 3 Maj 2008 jak ze wszystkim...Najtrudniejsze jest pierwsze 10 lat...Potem drugie...itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markuspro7 Napisano 3 Maj 2008 Share Napisano 3 Maj 2008 GRATULACJE!!! GRATULACJE!!! Skarb życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakuza43 Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 gratulacje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.