haupttman Napisano 25 Kwiecień 2008 Autor Napisano 25 Kwiecień 2008 Jakiej galerii????????Bocian ty się człowieku opamiętaj!!!!!Chciałem ludziom tylko pokazać jak wygląda muzeum w Barcelonie,to co zle????Nie to nie,wogóle to w dupie mam to wasze inwigilowane forum i ciebie też!!!!!!!!!
szczepciu Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 Haupttman chodzi o te poszukiwania w Hiszpanii bo właśnie nie mogę znaleźć wątku?
haupttman Napisano 25 Kwiecień 2008 Autor Napisano 25 Kwiecień 2008 No właśnie o to,człowiek chce dobrze to temu wiecznie coś nie pasuje!
haupttman Napisano 25 Kwiecień 2008 Autor Napisano 25 Kwiecień 2008 A takie fajne fotki miałem dla was z tego muzeum,naprawdę było na co popatrzeć!
haupttman Napisano 25 Kwiecień 2008 Autor Napisano 25 Kwiecień 2008 to ten mnie ostrzega,i usuwa wątek!!!Chciałem dobrze,ale i tak widzę że coraz mniej osób pokazuje co kolwiek na tym forum!
haupttman Napisano 26 Kwiecień 2008 Autor Napisano 26 Kwiecień 2008 I tak wkleję,a on niech sobie robi co chce!
szczepciu Napisano 26 Kwiecień 2008 Napisano 26 Kwiecień 2008 Muszę przyznać zdjęcia fajne tylko jak na to Bocian zareaguje.Pozdr.szczepciu
haupttman Napisano 26 Kwiecień 2008 Autor Napisano 26 Kwiecień 2008 jego reakcja będzie zapewne taka jak wcześniej!
ja20 Napisano 26 Kwiecień 2008 Napisano 26 Kwiecień 2008 A co jest złego w umieszczaniu zdjęć z muzeum?Pytam bo nie wiem.
haupttman Napisano 26 Kwiecień 2008 Autor Napisano 26 Kwiecień 2008 he,bracie,tego to ja też nie wiem!
kindzal Napisano 26 Kwiecień 2008 Napisano 26 Kwiecień 2008 Super zdjecia ! A z tym wycinaniem to niebardzo rozumiem o co chodzi ???
stangret Napisano 26 Kwiecień 2008 Napisano 26 Kwiecień 2008 To jak z postem paracela na głownym. Zablokowany.Za cholerę nie potrafię zrozumieć dlaczego?Człowiek pyta i chce robić dobrą robotę dla Nas wszystkich, a tu bęc i po ptokach.pozdrawiamstangret
mietek Napisano 26 Kwiecień 2008 Napisano 26 Kwiecień 2008 Do zamieszczania duzej ilosci zdjec sluzy galeria (jak sama nazwa wskazuje).Inaczej zwiekszasz transfer serwera, przy kazdym otwarciu watku sciagane sa miniaturki, serwer niewydala, a z transferem sa zwiazane koszta - proste (choc pewno nie dla wszystkich).W galerii jest wyraznie napisane na jaki adres wyslac fotki, opisac je i zostana tam wstawione. Autorom 18972 zdjec jakie sa w galerii jakos udalo sie je tam wstawic, ale widac iz prosba/instrukcja na poczatku dzialu galeria:Przysyłajcie swoje zdjęcia! Można je przysyłać w formacie jpg,jpeg na adres odkrywcypochwalcie się swoimi zdjęciami !!Nie zapomnij o podaniu informacji w jaki sposób podpisać galerię (autor) i czy zgadzasz się na podanie adresue-mail w galerii."Jest zbyt trudna do zrozumienia.
zbyniek Napisano 26 Kwiecień 2008 Napisano 26 Kwiecień 2008 JA też dostałem banana, dałem głupi post i Bocian dał mi karteczka nawet nie poinformował żebym takich postów nie umieszczał(gdybym wiedział że nie można takich umieszczac to bym go nie dał).ale żal
leszekranger11 Napisano 26 Kwiecień 2008 Napisano 26 Kwiecień 2008 KOl.Bocian,mam dla ciebie bardzo duży szacunek, dla tego co robisz.Mimo wielu nieprzychylnych uwag ,w stosunku do twojej osoby ,jestem z tobą, całym sercem.Niemożna wszystkim dogodzićw tak wielkim ,szanownym forum,gdzie się łączy wiele różnic wiekowych ,idelogicznych itp.Popełnianie błędów jest rzeczą ludzką.Przyznanie się do winy jest rzeczą wielkich!!!!!!To jest twoja strona.Twoje warunki.Ja to szanuje.Ale czym jest generał bez swych żołnierzy??????Czasem na prawdę lepiej ugryźć się w palec :>MAM NADZIEJE ŻE NIKOGO NIE URAZIŁEM.JEŻELI URAZIŁEM TO PRZEPRASZAM!!!
stangret Napisano 26 Kwiecień 2008 Napisano 26 Kwiecień 2008 Co ty bredzisz longwood?pozdrawiamstangretps. znowu czytanie ze zrozumieniem się kłania
MONASTYR Napisano 26 Kwiecień 2008 Napisano 26 Kwiecień 2008 Kol.longwood-Masz całkowitą możliwość wyrażana sowich nie pochowanych interpelacji tego co piszesz.Proszę tylko ciebie-dwa razy przeczytaj POST-potem z konfrontuj się z kolegami co do sensu tekstu, a potem PISZ.BOŻE,przecież i tak nie zrozumiesz:>
longwood Napisano 26 Kwiecień 2008 Napisano 26 Kwiecień 2008 wystarczy longwood, nie musi byc od razu 'Boze', skromny jestem:-)
leszekranger11 Napisano 26 Kwiecień 2008 Napisano 26 Kwiecień 2008 Kol.haupttman-spoko jestem za tobą ZAA!!!Nie denerwuj się.Nie jesteśmy majronetkami które mówią TAK lub NIE.
Bocian Napisano 28 Kwiecień 2008 Napisano 28 Kwiecień 2008 kolego" o nicku hauptman, zanim napiszesz coś czegoś nie da się odkręcić posłuchaj uważnie. Sądząc po ilości postów nie jesteś tutaj od dzisiaj. Wielokrotnie prosiłem aby nie robić z forum galerii.Problem jest czysto techniczny i policz sobie ile pompuje się niepotrzebnie danych w wątku który ma np. 100 miniaturek po 6kb każda. Dlatego od galerii są galerie a na forum zamieszczamy pojedyncze zdjęcia. A teraz możesz się obrazić bo zachowujesz się jak urażony dzieciak. Mój email to bocian@odkrywca.pl i tam składaj skargi.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.