panzerhrabia Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 witam patrzcie jakie upierdliwy i nie da sie przekonać poniżej zamek od takiego mosinka kiedyś był w moim posiadaniu miałem jeszcze 2 całe takie mosiny przerobione na mausery jeden był z biciem na komorze 1928 a na tym zameczku był numer 22 356... pozdrwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerhrabia Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Facet (osobiście stawiam, że dziecko) jest do granic możliwości zarozumiały. Ale z czasem się wyleczy. Tak bywa. I zmieńmy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Jazłowiak & Co.!Bardzo dziękuję wszystkim za kolejną porcję wyzwisk i inwektyw. Tradycyjne pozdro!PS. 1) Pytałem wyraźnie: Tylko mi nie mów, że mieliście ma myśli karabinek wz. 91/98/25...",2) Próbka uzyskanych odpowiedzi: Nie skarbie, Mam na myśli Mosina wz.25", istniał mosiek wz 25" (o inwektywach i wyzwiskach nie wspominam),3) Kup sobie Kolego Kawalerię Samodzielną w bitwie nad Bzura i tam znajdziesz zdjęcie takiego polskiego Mosina, o którym piszesz, że nie istniał",4) A. Konstankiewicz, M. Jeske, Uzbrojenie i sprzęt specjalny... , [w:] Kawaleria samodzielnma Wojska Polskiego w bitwie nad Bzurą, Warszawa 2004, s. 289: Karabinek 7,9 Mosin wz. 1891/1898/1925", s. 298: Kanonierzy uzbrojeni sa w przerobione w Polsce karabinki wz. 1891/98/25", 5) NO COMMENT!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 no właśnie skarbie, skoro już znalazłeś odpowiednią książkę, i przeczytałeś, może przestaniesz się upierać, że taki karabinek nie istniał. I wtedy wszyscy będziemy szczęśliwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 W słowniku ludzi kulturalnych nie ma słów, którymi mógłbym dostatecznie obelżywie określić Twoje zachowanie! Już na samym początku stwierdziłem: Tylko mi nie mów, że mieliście ma myśli karabinek wz. 91/98/25...", na co raczyłeś odpowiedzieć: Nie skarbie, Mam na myśli Mosina wz.25"! Wątpliwe pozdro!PS. Tak, nadal upieram się, że karabinek Mosin wz. 25 nie istniał. Jak dla mnie wz. 91/98/25 to nie to samo co wz. 25! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robo01 Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 mowglyn skarbie" życzę Ci i czekam z utęsknieniem kartonika z nr. 3"na Twoim koncie a potem aut/w końcu:) / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 O, kolega CK Dezerterów" oglądał :)))))))))I jak wrażenia? A uparty nadal. Patron, znajdź proszę zdjęcia z Finlandii i byś koledze pokazał co nabito na komorze zamkowej. PZDR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Właśnie oglądam stary, dobry film abij mnie glino"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 A to przepraszam, jakaś aluzja...?Argumenty się skończyły i będziemy grozić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Nie interesuje mnie co nabito na komorze zamkowej! Po prostu w literaturze przedmiotu nie spotkałem się z określeniem karabinka Mosin wz. 25"! Znam ten typ broni jako wz. 1891/98/25 lub 1891/1898/1925!Bez pozdra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Argumenty się nie skończyły, tytuły filmów też nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 aha, to znaczy , że namacalny dowód jest jest dla ciebie bezwartościowy.....Boże widzisz i nie grzmisz, aż dziwne. EOTJa mam dość, jak się komuś chce, niech mu klaruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robo01 Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 jak się komuś chce"jeśli jest Trolem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Żegnam czule. Czeka na mnie stara, dobra płyta zepołu Dead Kennedys" z moim ulubionym kawałkiem... .NPFO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 AKAGI!!!Cieszę się, że w końcu dokonałeś jasnego samokreślenia!!!Całuski! Dobranoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Moja odpowiedź Misiu dotyczy postu robo. potwierdzam fakt, że mamy tu doczynienia z trollem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robo01 Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 dokładnie tak;Trollu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Widzę, że nocna straż czuwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Mam tylko cichą nadzieję, że to nie są czasy tych, co mogą okraść"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robo01 Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 A ten dalej swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 @ robo1mowglyn "skarbie życzę Ci i czekam z utęsknieniem kartonika z nr. "3 a Twoim koncie a potem aut/w końcu:) /" Byś mnie uświadomił, a czymże ta ci nasz przyjaciel" za skórę zaszedł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Chętnie wyjaśnię dlaczego podpadł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 ...innym razem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.