woytas Napisano 18 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Pajacyki :)http://pl.youtube.com/watch?v=SfSwS4OO51w&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraktal Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Jeden koleś źle skacze. Pewnie policjant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musamman2 Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Co w tym śmiesznego? Polskie brzuchate, zapijaczone trepy nie potrafią nawet podskakiwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Musamman2!A gdzie widziałeś te rzuchate, zapijaczone trepy"?Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Pewnie w WP :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 A ile dekad temu to było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musamman2 Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Mowglyn, widzę, żeś w wojsku nie służył, skoro nie wiesz, jak wygląda polski trep :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 po co w wojsku breakdance... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Musamman2!Kilku trepów spotkałem w swoim życiu. Jedną z ich cech wspólnych był brak zrozumienia czytanego tekstu. Całkiem jak w Twoim przypadku, prawda? Nigdzie nie napisałem, że nie wiem jak wygląda polski trep". Zapytałem jedynie, gdzie ich widziałeś oraz kiedy to było.Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.