Czlowieksniegu Napisano 18 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Ulica Zbożowa w Lublinie jest wyłączona z ruchu po zatrzymaniu tam samochodu opel omega, którego kierowca, obywatel Ukrainy, przewoził dużą ilość starej broni, niewypałów i amunicji.- Według tego, co wiemy teraz, jest tam dużo starej broni, nawet fragment panzerfausta. Kierowca tłumaczy się, że wszystko kupił legalnie w Czechach - usłyszeliśmy od Witolda Laskowskiego, oficera prasowego Komendy Miejskiej Policji w Lublinie. Sprowadzono fachowców od materiałów wybuchowych, zamknięto ulicę.Ja wiem-znów GW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 No, to jedziemy!1. \\przewoził dużą ilość starej broni, niewypałów i amunicji\\",2. \\jest tam dużo starej broni, nawet fragment panzerfausta\\",3. \\ łumaczy się, że wszystko kupił legalnie w Czechach\\",4. \\Sprowadzono fachowców od materiałów wybuchowych, zamknięto ulicę\\".Jak na mój gust, to człowiek kupił legalnie w Czechach trochę militariów (powszechnie wiadomo, co można tam legalnie kupić). Tak się jednak składa, że w szeregach polskiej P****** brakuje średnio inteligentnych funkcjonariuszy, którzy potrafią ocenić, co jest co. Dochodzi do tego plon audycji telewizyjnej pt. \\Szansa na sukces\\", w rezultacie czego zamiast fachowców więcej tam napaleńców. Gdyby się jednak okazało (jakie to piękne słowo, co?), że był to jakiś szajs, to zawsze będzie można ****** klienta kosztami zamykania ulicy oraz wezwania \\fachowców od materiałów wybuchowych\\" (Zajac! Nu, pagadi!).Pozdro!Post został zmieniony ostatnio przez moderatora woytas 22:32 18-04-2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraktal Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Po dwóch miesiącach wnikliwych badań grupa naszych najlepszych specjalistów ustali, że były to jednak granaty-sikawki na wodę. I pistolety do silikonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Ja wiem-znów GW."Bo Zyd Michnik i jego koledzy masoni? Rozumiem, ze jakby to napisal Nasz Dziennik to Koledze byloby z nim bardziej po drodze? Jak ja nie znosze takiego pierd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 a moze poprostu napislaby to ktos kto potrafi odroznic dynamit od zelu plemnikobojczego, niewazne -Zyd czy Redemptorysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2008 DECT- to zastrzeżenie skierowane było do niektórych Użytkowników forum, którzy a'priori zakładają, że GW informuje -inaczej ( choć wpadki zdarzają się jej coraz częściej ). A jeśli chcesz dokładnie wiedzieć o kogo chodzi to poczytaj parę wątków z aktualności lub historii współczesnej. Tak się składa, że ja kupuję ( i czytam :-) GW codziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Aha :) To widze, ze sie zgadzamy :) Sorry, ze ten moj start ale tu jest bardzo mocny klimat anty GW. Rozumiem, ze mozna jej nie lubic, ale zeby w co 2. poscie o niej sugerowac, ze jest e" bo wiadomo kim jest Michnik" to mi sie rzygac chce.A co do kupna i czytania to mam tak samo :)Ale watek nie o tym wiec to tylko jednorazowy off topPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AK77 Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 A wiadomo konkretnie co ten facet przewoził ?Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 O fak! No troche wiozl :) http://www.policja.pl/portal/pol/1/19157/Arsenal_w_bagazniku_samochodu_aktl.htmlNie dziwie sie, ze im sie miekko zrobilo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 No taak! Bagnety, szable, magazynki... . Czyżby pojawiła się jakaś nowa ustawa o broni i amunicji? Czy ta P****** zna chociaż ustawy, na przestrzeganiem których rzekomo czuwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Książka Żuka też zakazana? Kilof też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.