woytas Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 az zal isc spac...Proponuje pilnowac slownictwa Panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Pinokio daj spokój , już dawno nie było tu tak wesoło i z takim luzem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin z Lasu Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Najgorzej, jak na jakimś forum troll się zagnieździ... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 to Pinokio tak do mnie powiedział ? o żesz Ty draniu !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin z Lasu Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 A gdy troll jest mało rozgarnięty - to porażka jest podwójna :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART25 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Śledzę forum od lat wielu,i nowi zawsze byli i każdy miał swoje pięć minut.Licznik podbili...trochę popytali...poodpowiadali....wyobrażali i sobie poszli.Ale wielu zostało i jakoś się ma.Ale tutaj to ktoś sobie jaja robi i śmierdzi mi to prowokacją(na nowym nicku).Młodzi chcą zmian,świeżej krwi a starzy pokłóceni między sobą okopali się grupkami przy swoich racjach i nie dość że między sobą to z nowymi trzeba się zmierzyć........Scenariusz stary jak świat.Wątek nabiera smaku,stara gwardia zwiera szyki....Nawet Hart zabrał głos.Którego zresztą pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Ach ta młodzież, bez prochów to nawet nocnika nie znajdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 ten watek uswiadomil mi ze jestem za przymusowa eutanazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 ale nie popełniaj samobójstwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Jeszcze grają. Jak nasikają to będą sprzątać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 ..........i pani redaktor tak poirytowana patrzy na tego pakera który tak wyciska ta sztangę i mówi:-Jest pan wielkim, potężnym dobrze zbudowanym mężczyzną ma pan głowę na tym wielkim karku a nie potrafi pan konkretnie odpowiedzieć choć na jedno moje pytanie.więc po co panu ta głowa ?????na to paker eeeeeeeeeeeee mmmmmmmm eeeeeeeeeeeeeeeee mmmmmmmmmmeeeeeeeeeee .............................................................................. eeeeeeeeeeeee jem niom !!!!"i tyle o ludziach z innej bajki.pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 A chodzi tylko o to ,że stare 22 letnie chłopy bawią się jak dzieci i w chałupie nie ma żadnej laski ...co mnie boli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin z Lasu Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 @ Kurt - DOSKONAŁE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART25 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Z tymi pannami w łóżku to chyba tak,młodzi jeszcze ich nie mają więc o tej porze.....na forum,a ci starsi mają je za długo i....WOLĄ....na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 :) tu nie chodzi o panny w łóżku... tylko o dziewczyny na imprezie ,które zajmują się kuchnią i zakąskami :) ile można żreć pizzę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Bart, chłopaki powiedzieli ,że Ci współczują jeżeli chodzi o sprawy męsko- damskie ,ale spoko ego kwiatu jest pół światu" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART25 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 No..:).ja to jeszcze jako rocznik 80 łapie się gdzieś pomiędzy .....więc spoko.Ale dzięki za ciepłe słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Eee to wiesz o co chodzi. Męski wieczór, a zmywać nie ma kto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 watażka takie numery to były nawet w latach czterdziestych ...z historycznego punktu widzenia i z tego co wiem od takich którzy to sami zorganizowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Moja szanowna małżonka ( w 38 tygodniu wojny) właśnie patrzy na mnie z politowaniem, i pytam czemu zaśliniłem całego laptopa pekając ze śmiechu. Uważam, że trzeba temu gościowi co to załozył dać jakis medal. Juz dawno tu tak wesoło nie było. jacenty, ty se kup zmywarkę. A co do Harta - poczekajcie jeszcze chwilę a zacznie opowiadać bajki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART25 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 No ze mnie to już żadna partia....bigamia zakazana ..no i co by syn powiedział.Ale kocham to forum,zaczęło się od petycji w sprawie Bociana potem była mała potyczka międzypokoleniowa,trochę kawałów no i chyba robi się kącik matrymonialny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Prywatka jakaś? Ja pierdziu!To już nawet na dział Ploty" nie zakrawa.Masakra.pozdrawiamstangret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Nie to jest dział Dwaj starzy górale..." albo co by tu popi.....żeby sie odpi..... no chyba przegiąłem. Dostanę trzecią kartkę. Kurde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 akagi zmywarka stoi w kuchni od paru lat ,ale jak sobie pomyślę ,że trzeba to badziewie teraz załadowć ,wsadzić kostkę ...ja teraz przecież obserwuję forum... czasu kuźwa brak !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 no to zagoń tych dwóch, czy ilu ich tam masz , do ładowania zmywarki. A ukrainkę wykorzystaj (czy dzici juz śpią???) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.