Skocz do zawartości

Precz z Bocianem!!!

niechcecietu!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 247
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Śledzę forum od lat wielu,i nowi zawsze byli i każdy miał swoje pięć minut.Licznik podbili...trochę popytali...poodpowiadali....wyobrażali i sobie poszli.Ale wielu zostało i jakoś się ma.Ale tutaj to ktoś sobie jaja robi i śmierdzi mi to prowokacją(na nowym nicku).
Młodzi chcą zmian,świeżej krwi a starzy pokłóceni między sobą okopali się grupkami przy swoich racjach i nie dość że między sobą to z nowymi trzeba się zmierzyć........Scenariusz stary jak świat.
Wątek nabiera smaku,stara gwardia zwiera szyki....
Nawet Hart zabrał głos.
Którego zresztą pozdrawiam serdecznie.

..........i pani redaktor tak poirytowana patrzy na tego pakera który tak wyciska ta sztangę i mówi:
-Jest pan wielkim, potężnym dobrze zbudowanym mężczyzną ma pan głowę na tym wielkim karku a nie potrafi pan konkretnie odpowiedzieć choć na jedno moje pytanie.
więc po co panu ta głowa ?????
na to paker
eeeeeeeeeeeee mmmmmmmm eeeeeeeeeeeeeeeee mmmmmmmmmmeeeeeeeeeee

...........................
........................
........................... eeeeeeeeeeeee
jem niom !!!!"

i tyle o ludziach z innej bajki.
pozdrawiam Kurt

Moja szanowna małżonka ( w 38 tygodniu wojny) właśnie patrzy na mnie z politowaniem, i pytam czemu zaśliniłem całego laptopa pekając ze śmiechu.

Uważam, że trzeba temu gościowi co to załozył dać jakis medal. Juz dawno tu tak wesoło nie było.

jacenty, ty se kup zmywarkę.

A co do Harta - poczekajcie jeszcze chwilę a zacznie opowiadać bajki.

No ze mnie to już żadna partia....bigamia zakazana ..no i co by syn powiedział.
Ale kocham to forum,zaczęło się od petycji w sprawie Bociana potem była mała potyczka międzypokoleniowa,trochę kawałów no i chyba robi się kącik matrymonialny.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie