Skocz do zawartości

Roadrunner & Darek419 (2008)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 463
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Dzięki dzięki!
Super fant! Mam nadzieję, że się teraz poukłada i także ja zacznę wrzucać tutaj swoje fanty!

sprat teraz to się czepiasz minimalnie są:) ale robione już późno i to w dodatku latały 350 km te monetki co chwile, żeby je zrobić:)

pozdro!
Napisano
Nie no - klasa :)
Kto by pomyślał, że tak ładnie bedzie wyglądała. Jak ją znalazleś to nawet nie było wiadomo co to a teraz - gratulacje.
Napisano
wilzken proszę bardzo:
http://www.tpzn.fora.pl/artykuly,15/czyszczenie-monet-wykopkowych-elektroliza,109.html
-autor bardzo ładnie i zrozumiale opisał cały proces przygotowania jak i samego czyszczenia,wiec kazdy połapie sie o co w tym chodzi.
Napisano
Uff chłopy, byle do 2009 do strasznie długo się już ten wątek otwiera:)))

U nas natrzaskało białego paskudztwa, na razie sezon spauzowany:)))

Fanty jak zwykle fajowe. Ganiacie tylko za monetkami czy wychodzą jakieś militaria??

Pozdrawiam.
Napisano
f35jsf ganiamy tez za militarką ale jak narazie bez większych efektów (brak szczęścia?) a przecież nie będziemy wklejać non stop zdjęć łusek od pepeszy :) Dużo monetek bo jesień była żniwa i dlatego okazja do polatania po polach.
Wiem że wątek już długi i niedługo założy się nowy-tak jak napisałeś yle do 2009" :)
U nas też śniegu trochę leży i jak tak dalej pójdzie to 2007 zakończymy niebawem.
Dziękuje wszystkim za odwiedziny - DARZ DÓŁ!
Napisano
No ładnie!
Fajniusie te monetki,a my byliśmy w sobotę tylko na 4h i bez większych rewelacji tzn groszek i guziczek z orzełkiem w koronie do tego po garści mauserków i pepeszek :)
Daj tą monetkę po lewej na identyfikacje i pokaż fotki samej monetki z awersem i rewersem.
A może tutaj ktoś nam ja rozpozna?
Gratuluje!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie