3Pawel3 Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Masz racje jakoś nie ma jutro czasu ;) ..a krążek przybędzie i to bez wykrywki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 No to jednak w sobotę wybrałem się na poszukiwania i o 17.00 znalazłem największy mój skarb którego nigdy nie przebije żaden inny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 To też znalazło się bez wykrywki chociaż słyszałem sygnał bijącego serca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 za to dziś 09.09.08r już musiałem się wypuścić w teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 ten wz.19 w lepszym stanie jest wykonany taką samą technologią jak LWP-czy wie ktoś może dlaczego?-pierwszy raz z takim się spotkałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 trafiła się też fajniutka plomba i chyba guzik ale ciekawe czy go spłaszczyli ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 a i były też monetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 rewersy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 trzy gładkie i ładniusi kluczyk jakby od kajdanek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 na jednym z nich napisy-wykonany w Petersburgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 i ostatnie:-jakaś ozdoba;i coś z takim znakiem TRADE MARK" -napis znajomy ale co to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Pięknie Maćku! Wiedzialem, że znajdziesz coś fajnego ;) i powiesz tak:) Fanty tez bardzo fajne ale nie jak ten sobotni! Jutro wrzuce swoje z weekendu.Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 te gładkie to rosyjskie zastępczaki z Iwś.zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Gratulacje Maćku z powodu założenia podstawowej komórki społecznej:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Jeszcze tylko drobne sprostowanie - te gładkie guziczki to wcale nie zastępczaki z okresu I wojny światowej, tylko normalne regulaminowe guziki używane w armii carskiej do lat 60-ych XIX w. (bodajże do 1864 r.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Najpierw -wyszedł- klucz do lasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Następnie trafiłem taka furgonetkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Połówka orzełka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Guziczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 10 kopiejek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 To na razie wszystko z ciekawszych rzeczy.O dużej ilości ołowianych kulek,masie pierścieni wiodących,łusek, PRL-ów i polmosów nie wspomnę. pozdro.darek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Fajne trafienia Darku! ...szczególnie ta monetka. Teraz troche moich fantów z weekend'owych poszukiwań. Najpierw coś takiego. Ma ktoś pomysł co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 ...druga zagadkowa rzecz podejrzewam, że to jakieś odznaczenie lub ozdoba. Również proszę o informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Nawet nie wiem czy nie jest do góry nogami :) ..a tak wtdląda z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.