Skocz do zawartości

Poszukiwacze a ustawa - program o nas w TV

Grzebiuszka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Umieszczam tutaj a nie w Książka, film, wideo" bo poruszony problem jest bardzo dla nas istotny. Rozmowa z konserwatorem, z Policją. Brawo Kruku. Może tego typu programy wpłyną na zmianę podejścia do poszukiwaczy. Bo przykro należeć do największej zorganizowanej grupy przestępczej na świecie"
http://www.tvs.pl/index.php?id_materialu=25
Spokojnego oglądania. Grzebiuszka
Napisano
świetny reportaż , świetnie chłopaki się wypowiadali - mogliby coś takiego w telewizji puścić może ktoś coś by zrozumiał - pozdrawiam!
Napisano
No właśnie i co dalej.
A tak na marginesie nie można siedzieć cicho, im więcej takich materiałów tym lepiej, może ktoś wreszcie zacznie patrzeć na nas innaczej.
Napisano
Filmik super.Chyba żaden z bohaterów tego filmu nie przeczyta ,bo żaden nie jest tu zalogowany.Pozdrawiam grupę Kruka -przyznać się ,który tam tak kołyskował przy pomiataniu(Jędruś- to Ty).pzdr.
Napisano
prawo , prawem ale sami doskonale wiecie jak czasami wyglądają tereny , zryte jak księżyc , sam wpadłem nie dawno w taką jamę , i dopóki będą takie obrazki to i tak wrzucą wszystkich do jednego wora ...Parę razy natknąłem się na ,,leśnika ,,i wierzcie można się dogadać , sam pokazał mi ciekawe miejsca na swoim terenie , to tak jak z wędkarzami , psioczą na syf w koło jeziora a sami go robią tylko że oni są w związku i mają legitymację i są bezpieczni
Napisano
Baaaa...tylko jak to zrobić , na krajowej TV pokazują jak zrobią komuś ,,sprawę ,,wtedy wszystko jest nagłośnione
raczej w niekorzystnym świetle ...........szkoda

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie