bjar_1 Napisano 8 Luty 2004 Autor Napisano 8 Luty 2004 Wczoraj wykopałem to cacko i teraz pytanie - czy zapalnik ten jest stuprocentowo bezpieczny? Nie ma wkręconej spłonki detonującej ,więc chyba jest o.k. (tak mi się wydaje...) Proszę o odpowiedź!!!pozdrawiambjar_1
mac Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 Teoretycznie tak. Wewnątrz powinna być sprężyna z iglicą.A jak to wygląda od dołu ?
bjar_1 Napisano 8 Luty 2004 Autor Napisano 8 Luty 2004 Teoretycznie bezpieczna... a praktycznie??fotka od dołubjar_1
mac Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 Tak jak myślałem na dole jest otwór przez który ma przejść iglica. Uważaj tylko, bo możesz tą iglicą siebie lub kogoś, albo coś uszkodzić.pozdr.mac
zelig Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 Czy już teraz jest ten moment kiedy w kinie wszyscy zamykają oczy i wstrzymują oddech? :)
bjar_1 Napisano 9 Luty 2004 Autor Napisano 9 Luty 2004 Spokojnie ,iglica już nie wyskoczy :) znalazłem w rupieciach taką gwiazdkowatą" zakręteczkę ,która zabezpiecza ową dziurę.bjar_1
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.