Luca Napisano 30 Marzec 2004 Napisano 30 Marzec 2004 Pewnie, że się można spotkac w czwartek ale nie lepiej by było jechać po te koła najpierw ?? A spotkanie można nawet na drugi dzień przeciez zrobić. My nie uciekniemy a koła tak ;)
Mariusz Napisano 30 Marzec 2004 Napisano 30 Marzec 2004 A co z opinią reszty grupy? Brać, czy nie brać? Zrzucicie się, czy nie?Mariusz
Mariusz Napisano 30 Marzec 2004 Napisano 30 Marzec 2004 Czy mamy uznać, że grupa liczy 4 osoby?Mariusz
Luca Napisano 30 Marzec 2004 Napisano 30 Marzec 2004 Ło a to chyba teraz mniej jest ważne czy są 4 os czy 6 czy ileśtam, bo jak sam zauważyłeś czas goni z przywozem tego. A niebędę się z kimś wykłócał o 5 zł. Jesli nawet jest nas 4 to trudno - mniejsze są wtedy mozliwości ale grupa moze działać. Może nie jako towazystwo czy jakaś tam inna osobowość... Ale tam nie ma co się łamać ;)A to w czw. 'byśmy' jechali czy spotkanie ?
omi30 Napisano 30 Marzec 2004 Autor Napisano 30 Marzec 2004 Panowie wiecie jak Kowal sie odnosi do neta i forum mysle ze nalezało by sie z nim skontaktowac,a co do czwartku podejmijcie decyzje bo ja dopiero jutro wieczorem bede na forumpzdr.omi30
Mariusz Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Cześć,Panowie mam prośbę odnośnie czwartkowego spotkania: dzwonimy do tych, którzy sie nie odzywają, aby zadeklarowali się, czy są w grupie, czy nie. Sądzę, że jako dorośli ludzie powinniśmy się jasno określić. Efekty rozmów zamieścimy na forum.Druga sprawa, to kółka. Myślałem nad nimi i nasuwają mi się pytania: gdzie je będziemy trzymać?, w jakim celu je mamy kupić? i czy jest sens płacić za coś, co potem będzie leżeć i rdzewieć? Sądzę, że pieniążki mogą nam sie przydać raczej na sprzęt. W końcu to też kosztuje i warto było by zbierać pieniązki.Oczywiście jeżeli wolą grupy będzie zakup tych kółek, to się podporządkuję, ale takie mam wątpliwości.Jeszcze odnośnie spotkania: przygotujcie proszę jak widzicie dalszą przyszłość grupy, tzn. co i kiedy robimy. Ja już mam plan.Trzeba się w końcu zabrać do pracy Panowie.PozdrawiamMariusz
Luca Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Co to kółek to tez troszkę głupio mi się wypowiadać bo nie mam transportu by to przywieść. Ale Panowie mozna na biedę przecież koła sprzedać komuś komu się przydadzą do możliwej rekonstrukcji, a wiadomo grupa kase też potrzebuje chociażby na sprzęt. A taniej niż po kosztach złomu jeślibysmy mieli sprzedać nie sprzedamy. To nie jest majątek który nasz fundusze zrujnuje a rzecz jest warta świeczki. Póki co ja mogę trzymać klonkry u siebie bo miejsca mam dostatek.Na czwartkowe spotkanie przyjdę. Proponuje o 19. Tom proponował tam koło tego swojego bloku. Są oczywiście lepsze puby w Ostrowie ale tam przynajmniej by znajomi nie przeszkadzali ;) Zadzwonie dziś do Kaktusa i zobaczę co on powie w sprawie grupy.
Mariusz Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Przed chwilą rozmawiałem z Kowalem. Deklaruje, że jest w grupie, ale on chce szukać. Nie wie, czy jutro będzie na spotkaniu, bo nie wie o której wróci z pracy. Proponuje, abyśmy jeszcze spotkali się po wyjeździe w teren u niego na działce. Zaproponował wyjazd w sobotę, choć jeszcze też nie wie, czy nie będzie w pracy. Da znać w sobotę. Spróbuję jeszcze skontaktować się z Darkiem.Co z Kaktusem?Aha, panowie gdybyście mieli cynk na jakieś stare urządzenia związane z wodociągami lub kanalizacją, to dajcie proszę znać na maila. Jutro wytłumaczę o co chodzi. Mam jeszcze kilka niespodzianek.Mariusz
Mariusz Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Aha Kowal też chce byśmy wzieli te kółka i się dołoży.
Luca Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Ale Panowie to jak będzie z dzisiaj ? Chciałbym tez troszkę wcześniej wiedzieć. Jakoś trzeba sobie dzień ustawić...
Mariusz Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Proponuję 19.00, w Ostrowie, w Karczmie.Co z Kaktusem?Mariusz
Mariusz Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Darka dziś też nie będzie, natomiast co do soboty, to też nie wie, czy będzie miał czas. Postara się wyrwać, a wcześniej skontaktuje się.Mariusz
omi30 Napisano 2 Kwiecień 2004 Autor Napisano 2 Kwiecień 2004 panowie w niedziele wyjazd w teren LUCA iMARIUSZ wiedzą gdzie kto sie jeszcze pisze ? KOWAL śpisz?
Mariusz Napisano 3 Kwiecień 2004 Napisano 3 Kwiecień 2004 Cześć,To co Panowie? Jutro koło WBK na Kościuszki? Jestem w tej chwili w fazie umawiania się na godzinę z Kowalem (obiecał, że zadzwoni jeszcze po Darka). Jako iż moja druga połowa jutro zarezerwowała sobie samochód zabiorę się z Kowalem. Mam nadzieję, że tym razem będzie ładna pogoda, a i dużo meteorytów" i kluczy" trafimy ;).Potwierdźcie, czy wam pasuje godzina.Mariusz
Mariusz Napisano 3 Kwiecień 2004 Napisano 3 Kwiecień 2004 Aha, no tak macie potwierdzić godzinę, tylko jaką? :) Proponuje 11.00. Ok?Mariusz
Luca Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 Hello !! A oto nasze wykopki z niedzielnej wyprawy. Mieszanina wszystkiego ;)Panowie mam dziś lipę co do wyjazdu do Opatówka :|. Tomkowi mówiłem o co chodzi...
Mariusz Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 Cześć,Przepraszam za zamieszanie, ale spotkanie LOT-u będzie jutro tj. we wtorek o 12.00 w Opatówku. Omi już wie. Luca czy jutro będziesz mógł jechać?Mariusz
Luca Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 Kurcze dopier od środy mogę coś zrobić :( Także u mnie niestety musi termin odpaść. Z trafiemiem tam nie ma problemu bo to chyba największy tam budynek i każdy tam wie gdzie to jest
omi30 Napisano 5 Kwiecień 2004 Autor Napisano 5 Kwiecień 2004 no ja tez niestety jutro nie moge sie wyrwac z pracy :-(Mariusz będziesz musiał znów sam nas reprezentowac
omi30 Napisano 8 Kwiecień 2004 Autor Napisano 8 Kwiecień 2004 Panowie zdrowych spokojnych swiąt dobrego obżarstwa i mokrego dyngusa :-) dla całej grupy K-O zyczy omi30
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.