Skocz do zawartości

GRUPA KALISKO-OSTROWSKA cz.III

omi30

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam DO GRANAT jako że pochodzę z miata to metody macanta do mnie nie trafiają ale po pierwsze to jesteś głupszy niż ustawy przwidują masz tu linka http://www.allegro.pl/country_pages/1/0/user_agreement.php#2.16
do tego żebyś się niemęczył wyciąg o lewych kontach i podbijaniu własnych aukcji: ARTYKUŁ 16. OBOWIĄZKI SPRZEDAJĄCEGO
16.1. Użytkownikowi nie wolno składać ofert w wystawionych przez siebie aukcjach; zakaz ten dotyczy zarówno działania z własnych kont, jak i z kont innych Użytkowników (więcej informacji)Czy mogę używać kilku kont na Allegro?

Choć możesz posiadać kilka kont zarejestrowanych na swoje, poprawne dane osobowe, niedozwolone jest używanie tych kont do naruszania zasad, które obowiązują na Allegro. W szczególności chodzi m.in. o składanie ofert we własnych aukcjach, przebijanie swoich ofert złożonych w aukcjach innych Użytkowników oraz wystawianie sobie komentarzy. Niedozwolone jest też stosowanie dodatkowych kont do omijania systemu opłat i prowizji na Allegro oraz do unikania płatności.

Powyższe zasady dotyczą także kont osób, które mieszkają razem, pracują razem lub używają tego samego komputera (w szczególności członków rodziny, współpracowników i znajomych). Dla uniknięcia wątpliwości transakcje między takimi osobami nie mogą być przeprowadzane przy pomocy Allegro.

Jeśli używasz dodatkowych kont niezgodnie z zasadami, wszystkie (łącznie z kontem macierzystym") mogą zostać zawieszone.

Jeśli masz wątpliwości czy możesz użyć dodatkowego konta, wcześniej napisz do nas poprzez formularz.

.
16.2. Użytkownikowi nie wolno przebijać za pomocą innych kont swoich ofert złożonych w aukcjach innych Użytkowników.
16.3. Ogół umownych warunków obowiązujących pomiędzy Kupującym i Sprzedającym w odniesieniu do przedmiotu danej aukcji określa, na piśmie lub w inny sposób, strona sprzedająca. Obowiązkiem Sprzedającego, a nie Allegro, jest powiadomienie o tych warunkach Użytkowników składających oferty kupna.

I do pozostałych - czy z takim ......... można wspóldziałać? KaktuS.
Ps mam nadzieję że któryś z adminów Allegro przeczyta ten wątek...
  • Odpowiedzi 455
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Snickers-i oto chodziło!!!
Teraz już wiesz Granat czym mogą się skończyć takie kombinacje. Najlepiej naucz się regulaminu na pamięć i powtarzaj wieczorem po pacierzu, żebyś więcej w taki szajs nie wdepnął.
Jeszcze raz wyrazy szacunku dla Kaktusa!
Napisano
Dobra Panowie dajcie już spokój z bluzgami..
Mariusz co myslisz po lekturze rozdziału z tej książeczki ?
Macie może mapkę okolic Ostrowa (wschód) w dużej skali ? Tak bym potrzebował max 1:50 000. Kaktus, Ty wspominałeś o jakiś takich klimatach..
Z racji, że widze dziwaczne odmiany mego nicka podaję do publicznej widomości, iż Luca czyta się 'luka' ;) I odmienia właśnie względem tego drugiego hihi ;)
Napisano
Panowie, a tak w ogóle, to mamy jechać wypytać pewnego gościa w Kaliszu o wspomnienia. Będziemy to nagrywać, aby je zachować dla potomnych. Kowal kiedy jedziemy?
Przydałoby się spotkanko w Ostrowie. Granat miałby bliżej.

Mariusz
Napisano
Luca, zdjęcia są SUPER!!!
Spotkanie by się przydało i przesłuchiwanie dziadków też. A co z kółkami?
Ja od poniedziałku będę miał już spore problemy ze spotkaniami, bo wracam na uniwerek i nie wiem jeszcze jak rozwiążę sprawę proseminarium co 2 tygodnie w sobotę.
Jedno muszę przyznać-ferie miałem owocne i obfitujące w spotkania, wycieczki i miłą atmosferę. A teraz balanga przez cały tydzień z racji połowinek-ja to mam dobrze (moja wątroba niekoniecznie)
Napisano
Macie coś więcej na temat tej giełdy w Turku?
Pozdrawiam
Napisano
Do J" napisz do mnie e-mail, abym w stosownym czasie mógł zawiadomić via net - najprościej jest mi tak wysłać zaproszenie, mapkę dojazdu + wszelkie szczegóły - impreza ma mieć charakter spotkania miłośników militarii, odbędzie się w czerwcu,na terenie nieczynnej kopalni odkrywkowej, tak że w ciagu miesiąca , góra dwu dostaniesz wiadomość.
Do Luca" - a można nie odmieniać twojego nicka, zresztą LUKA tez może być, a moim zdaniem to temat był poważny...
Do wszystkich -kiedy spotkanie - dawno piwa nie piłem i piany nie biłem. KaktuS.
Napisano
No wreszcie. Odmulił mi się sprzęt. Myślałem że się potnę. Nic się nie znam na tych sztańskich wynalazkach, żeby chociaż miało to 2 kółka, to coś bym zaradził. A tu nic, ani poczty odebrać, ani na odkrywcę wejść.
No ale do rzeczy. Też tam będę:) Jak mi nic nie wymyślą:(
Napisano
Mariusz, podeślij mi na maila nr komórki do Kowala, bo niestety nie mam, a na stacjonarkę pewnie go jutro nie złapię.
Napisano
Mariusz, już przetłumaczyłem, to wezmę do Ostrowa.
Luca, już odbiłem, to przywiozę Ci razem z książką.
Napisano
Kowala niestety nie będzie, ale powiedział że da znać Darkowi.
Mariusz, ja dzisiaj niestety nie będę miał samochodu, bo rodzinka jedzie do Tesco na zakupy wieczorem. Mieli jechać przedwczoraj, ale poszła linka sprzęgła i wczoraj się z nią bawiłem pół dnia.
O której mam być koło Ciebie?
Napisano
Ok. Będę. Granat też mógłby przyjść. Nie ma się czego bać. Spokojnie pogadamy.
Omi, 7TP już przyszedł.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie