Skocz do zawartości

GRUPA KALISKO-OSTROWSKA cz.III

omi30

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mariusz a kiedy jedziesz w niedziele???
Jak by coś nie wypaliło to jestem chętny na to miejsce w samochodzie mam cały mundur i giwere ..........A czy ty sie przebierasz??? i w jakiej grupie bedziesz?
Ja jestem w zandarmrii polowej...
Pozdrawiam Marek
  • Odpowiedzi 455
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Cześć,
Omi potrzebuję pilnie adresy zamieszkania (mailem) twoje i Lucy.
Co do spotkania, to sobota odpada - remont w domu.

Pozdrawiam
Mariusz
Napisano
Tak obserwuje i widze ze nie wiecie, ze Luca wyjechal do Anglii. Odezwie sie do Was
Napisano
Witam wszystkich!
W niedzielę jadę nad Bzurę.Mam 3 wolne miejsca w samochodzie.Mogę kogoś zabrać.Powrót późnym wieczorem.
Pozdrawiam.
Kazik
Napisano
Mój telefon - (43)8293731 lub komórka 603380453.Można też dzwonić na nr (43)8293597.Aktualne 24h/dobę,ale bez przsady - czasami śpię.Jeżeli odbierze ktoś inny,to proś do telefonu Kazika.Passy to mój nick z allegro i możesz
usłyszeć,że tu takiego nie ma.
Pozdrawiam.
Kazik
Napisano
Cześć,
Jednak jadę. Marek kontaktuj się Omi, bo ja juz mam obsadę.Omi sądzę, że możemy wyjechać nieco później. I tak zdążymy obejrzeć zamki.
Zadzwonię i umówimy się.
Pozdrawiam
Mariusz
Napisano
A cóż to taka cisza zapadła?Czyżby wszyscy byli przytłoczeni wrażeniami znad Bzury?Według mnie impreza ilościowo chyba dwukrotnie większa niż w roku ubiegłym,ale bardziej statyczna.Przypominam,że w piątek jadę na zlot do Torunia i mogę kogoś zabrać.Transport w obie strony gratis.
Pozdrawiam wszystkich.
Kazik
Napisano
W Toruniu odbędzie się XX Międzynarodowy Zlot Poszukiwaczy Skarbów.Pisałem już o tym w poście 6 września.Szczegóły możesz przeczytać na stronie Odkrywcy w dziale Ogłoszenia w rubryce Integracje.Jest tam cały program.Więcej nie piszę,bo mi znowu administrator wykasuje jako reklamę.
Pozdrawiam.
Kazik
Napisano
Cześć,
Co do spotkania, to wielu pyta... kiedy?. A może tak zaproponujcie teraz jakiś termin, miejsce...
Co do transportera to jest w trakcie konserwacji.

Pozdrawiam
Mariusz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie