hanuszczak Napisano 12 Marzec 2008 Autor Share Napisano 12 Marzec 2008 Witam i przepraszam jeśli już był taki wątek a dokładnie chodzi mi aby zrobić ''biblioteczke'' z tytułami filmów wojennych.Sam zamieszczam troche...''Pierścionek''''Byliśmy żołnierzami''''czterej pancerni i pies''''Krzyż waleczny''''Stalingrad''''Stawka większa niż życie''''Jak rozpętałem drugą wojne światową''''Gdzie jest Generał?''''Hallo Hans'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 12 Marzec 2008 Share Napisano 12 Marzec 2008 ''Hallo Hans'' - tego czegoś nigdy w życiu nie napisałbym nawet obok żadnego filmu wojennego , a ty ..........Profanacja normalnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 12 Marzec 2008 Share Napisano 12 Marzec 2008 Szeregowiec Ryan"Działa Nawarony"O jeden most za daleko"Szyfry Wojny" (cienki)Enigma" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 12 Marzec 2008 Share Napisano 12 Marzec 2008 ożesz dżizas fakin krajst.... ''Hallo Hans''???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hasan Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 „Fort 13” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 Hallo Hans jako film wojenny o matko, sam w połowie pierwszego odcinka nooo powiedzmy że to była połowa :D przełączyłem i wiem że prędzej zaczną świnki latać niż wrócę do tego badziewia, szkoda że panowie z tej tv która to kręci nie wezmą się za coś ciekawego np czesi kręcą film o tobruku a my Halo Shit!!Co do samego spisu to trochę tego jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 Kurt gdzieś się podziewał? Coś ostatnio Cię mało widać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 Swiety82 nowa praca - nowe wyzwania ale obiecuję się poprawić :Dpozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik.zd Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 Uważam, że Halo Hans" to kpiny z historii.(nie obrażając tych, którzy to oglądają)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 13 Marzec 2008 Autor Share Napisano 13 Marzec 2008 też tak uważam ale napisałem bo nie znałem innych;]Prosze o wpisywanie tytułów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 13 Marzec 2008 Autor Share Napisano 13 Marzec 2008 ''Szeregowiec Ryan''''Działa Nawarony''''O jeden most za daleko''''Szyfry Wojny'' (cienki)''Enigma''''Pierścionek''''Byliśmy żołnierzami''''czterej pancerni i pies''''Krzyż waleczny''''Stalingrad''''Stawka większa niż życie''''Jak rozpętałem drugą wojne światową''''Gdzie jest Generał?''Mamy już tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik.zd Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 To jesteś usprawiedliwiony.A oto moje propozycje:Kanał"Wielka ucieczka"Kryptonim Gwiazda"Okręt"Orzeł"Akcja pod Arsenałem"pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 13 Marzec 2008 Autor Share Napisano 13 Marzec 2008 dziękuje i zachęcam do dodawania postów;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maus Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 A Kompania Braci " to już nie ?O jeden most za daleko"Tora tora tora" U 573" Czarna eskadra" Most na Renie" Pearl Harbor" Najdłuższy dzień" Orzeł wylądował" Kompania Braci" O jeden most za daleko" Konwój PQ17" Działa Navarony" Ślicznotka z Memphis" Tyko dla orłów" Wróg u bram" Stalingrad"Patton" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 ja ma taki pomysł bo się nie połapiemy - tyle tego jest.. może najpierw kino polskie?Ostatnie dni"Kierunek Berlin"Ogniomistrz Kaleń"Wilcze Echa" - to też wojna :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 13 Marzec 2008 Autor Share Napisano 13 Marzec 2008 ''Ostatnie dni''''Kierunek Berlin''''Ogniomistrz Kaleń''''Wilcze Echa''''Kompania Braci''''O jeden most za daleko''''Tora tora tora''''U 573''''Czarna eskadra''''Most na Renie'' ''Pearl Harbor''''Najdłuższy dzień''''Orzeł wylądował'' ''Kompania Braci''''Konwój PQ17'' ''Działa Navarony''''Ślicznotka z Memphis''''Tyko dla orłów'' ''Wróg u bram'' ''Stalingrad''''Patton''''Kanał''''Wielka ucieczka''''Kryptonim Gwiazda''''Okręt''''Orzeł''''Akcja pod Arsenałem''''Szeregowiec Ryan''''Szyfry Wojny''''Enigma''''Pierścionek''(bardziej miłosny ale fajny;])''Byliśmy żołnierzami''(polecam)''czterej pancerni i pies''''Krzyż waleczny''''Stawka większa niż życie''''Jak rozpętałem drugą wojne światową''''Gdzie jest Generał?'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bormac Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 http://www.imdb.com/Sections/Genres/War/Tak chyba będzie łatwiej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 http://www.filmweb.pl/szukaj/film?q=&type=&countryIds=42&genreIds=26&startYear=&endYear=&startRate=&endRate=&startCount=&endCount=&sort=COUNT&sortAscending=falsewojenny+Polska+224 pozycje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 oh lawd.... =224 ;=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 15 Marzec 2008 Autor Share Napisano 15 Marzec 2008 no pisac;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 Upadek" - nie wiem czy już był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 15 Marzec 2008 Autor Share Napisano 15 Marzec 2008 ''Ostatnie dni''''Kierunek Berlin''''Ogniomistrz Kaleń''''Wilcze Echa''''Kompania Braci''''O jeden most za daleko''''Tora tora tora''''U 573''''Czarna eskadra''''Most na Renie'' ''Pearl Harbor''''Najdłuższy dzień''''Orzeł wylądował'' ''Kompania Braci''''Konwój PQ17'' ''Działa Navarony''''Ślicznotka z Memphis''''Tyko dla orłów'' ''Wróg u bram'' ''Stalingrad''''Patton''''Kanał''''Wielka ucieczka''''Kryptonim Gwiazda''''Okręt''''Orzeł''''Akcja pod Arsenałem''''Szeregowiec Ryan''''Szyfry Wojny''''Enigma''''Pierścionek''(bardziej miłosny ale fajny;])''Byliśmy żołnierzami''(polecam)''czterej pancerni i pies''''Krzyż waleczny''''Stawka większa niż życie''''Jak rozpętałem drugą wojne światową''''Gdzie jest Generał?''''Upadek''nie było ale juz mamy;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik.zd Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 Znam jeszcze takie:Jeniec - tak daleko, jak nogi poniosą"Na tyłach wroga"Hubal"Droga daleka przed nami"Lotna"nicz olimpijski"Agent nr 1"Pianista"akazane piosenki"pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik.zd Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 Jak sobie przypomnę jeszcze jakieś to napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 15 Marzec 2008 Autor Share Napisano 15 Marzec 2008 spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.