beaviso Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 > zelazny argument:> od kopania w ziemi niszcza sie paznokcie:-)Owszem, niszczą się. Moja dziewczyna kopie, choć ma długie, naturalne paznokcie pomalowane we Frencha". Rady są na to dwie - zainwestować w porządne rękawiczki (nie szmaciaki za 2 zł tylko skórkowe), oraz trochę dodatkowej pracy po powrocie do domu, zazwyczaj kosztem snu :-))) Dobre rękawiczki naprawde pomagają, muszą być cienkie ale nie przepuszczać ziemi do środka. Wg mojej dziewczyny radość z poszukiwań jest warta tych dodatkowych chwil poświęconych na przywracanie paznokci do porządku. A zatem - słaby argument odstraszający :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 powiedz to mojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 to jest chłyt materkingowy... no tego... zobaczcie sobie aukcje telefonów komórkowych ile jest dopisków używany przez kobietę" :DDD że niby delikatnie i nie spieprzy.... :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 no, tak samo jak sprzedajesz auto to mozesz napisac 'uzywany przez kobiete' zamiast 'do wymiany sprzeglo, nigdy nie jezdzil na wyzszym biegu niz III' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.