ilbelfero Napisano 1 Styczeń 2009 Share Napisano 1 Styczeń 2009 Czy stan posiadania szczotek został wyczerpany? Czy akcja produkcji i sprzedaży definitywnie zakończona? strz.Zarzyna katowicki 73pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KBP Napisano 14 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2009 Szczotki powinny byc gotowe na początku lutego. Zleciłem już produkcje szczotkarzowi. Takze bądźci gotowie do zebrania kaski i zrobienia przelewu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadkus Napisano 25 Styczeń 2009 Share Napisano 25 Styczeń 2009 Czy mogę prosić o podanie na forum, kto się załapał" na wspomniane zestawy - próbuję się kontaktować, ale wiadomości wysyłane poprzez forum Odkrywcy pozostają bez odpowiedzi (zarówno wysyłane przeze mnie, jak i moich kolegów z grupy rekonstrukcyjnej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafald15 Napisano 25 Styczeń 2009 Share Napisano 25 Styczeń 2009 Witam.Mam pytanie do znawców tematu. Jakie są wymiary przedwojennego tornistra wz. 33 tzn. wysokość, szerokość i grubość. Jaka jest długość klapy. Jaki jest wymiar tego kwadratu na klapie który umożliwiał podpięcie menażki.Na podstawie znalezionych zdjęć w necie trudno jest obliczyć wszystkie wymiary gdyż większość zdjęć wykonana jest z pewnej perspektywy. I ostatnie pytanie trochę nie związane z tematem.Czy polskie hełmy wz. 31 miały jeden standardowy rozmiar,(chodzi mi o tzw. dzwon") czy też produkowano kilka rozmiarów w zależności od rozmiaru głów żołnierzy. Informacje te potrzebne mi są do wykonania modelu polskiego piechura z 1939 r. w skali 1:35. Z góry dziękuję za udzielone informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KBP Napisano 26 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2009 w/w Post w ogóle nie jest związany z tematem...Każdy kto zamówił szczotki otrzyma za jakis tydzien mailem powiadomienie ile i gdzie należy przelac. Po tym sie zorientujecie najlepiej...Nie wydaje i sie aby umieszcznia tutaj nazwisk zamawiajacych bylo rozsądnym pomysłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadkus Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 a gdzie napisałem o NAZWISKACH???? Jest jeszcze coś takiego, co się nazywa NICK (i funkcjonuje na tym forum). Nie wiedziałem, że cała sprawa jest AŻ TAK tajna że nabywcy muszą pozostać w cieniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturSz Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 Wychylam buzię z cienia ( który nb lubię).Owe drobiazgi posiadam. Wykonanie ich oraz decyzję o zakupie oceniam bardzo dobrze. Praca rekonstrukcyjna godna pochwały. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1939 Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 Czy zostanie wznowiona produkcja szczotek??Jak teraz wyglada ta sprawa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KBP Napisano 18 Marzec 2009 Autor Share Napisano 18 Marzec 2009 Wszystkie osoby (oprócz tych z Łowicza i Żorów)które chciały ode mnie kopie szczotek proszone sa o potwierdzenia na mail: kbuczek.pagowski@gmial.comP.S. Proisze unikac wysyłania maili z serwerów tlen.pl oraz o2.pl, z uwagi na niewytłumaczlane problemy z odpowiedzi ana te maile z mojej skrzynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KBP Napisano 20 Marzec 2009 Autor Share Napisano 20 Marzec 2009 Koledzy Dziadkus,ilbelfero i saper1939 proszeni sa o kontakt w sprawie szczotek. Ponieważ jakos nikt nie reaguje na moje maile w sprawie odbioru zamówionych szczotek coraz bardziej składniam sie ku temu by odstąpic je innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1939 Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 Witam,prosze sprawdzić czy doszły moje maile do pana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadkus Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 czołem!wysyłam maile poprzez forum Odkrywcy -najwyraźniej nie dochodzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadkus Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 maile wysyłane poprzez poczte mailowa (ze strony) wracaja jako niedostarczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KBP Napisano 28 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2009 To prosze wysłac do mnie mail z normalnej skrzynki (byle to nie był jakis tlen.pl lub o2.pl)albo zadzwonic na 502394715. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.