herbstnebel Napisano 4 Marzec 2008 Autor Share Napisano 4 Marzec 2008 Witam,Kleeberg odszedł... kleeberczycy zostali"Tytuł oddaje pewien fenomen historyczno-społeczny. Oto trzecie już z kolei pokolenie przejmuje sztafetę pamięci w najróżniejszych formach i z najróżniejszych powodów. Żaden fragment kampanii wrześniowej nie ma tak licznych "strażników pamięci. Film ma dwie zasadnicze warstwy. Pierwsza to "dziś - cykl różnych działań, które pamięć o czynach Samodzielnej Grupy Operacyjnej "Polesie napełniają nowymi treściami. Warstwa druga to "wrzesień, szkicująca epizody niezwykłej "kampanii po kampanii, które być może o tej wyjątkowości zadecydowały.Czas trwania: 55 minKraj i rok produkcji: Polska 2008 "Emisja jutro o 22.35 na tv polonia -premiera telewizyjna!!- powtórka o 4 w nocy i 6 III o 14.30 Dzieło ekipy od Było, nie minęło" :)(niech ktoś nagra) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 5 Marzec 2008 Autor Share Napisano 5 Marzec 2008 ok w sensie, że nagrasz:D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Zaprogramowałem i wszystko na to wskazuje, że tak....Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yama02 Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 I czy może ktoś nagrał ?PozdrYama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 Sorrki było zaprogramowane, ale korek niestety strzelił i zresetował timer na DVD do 2006....Ja niestety nie pomyślałem żeby datę poprawić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 6 Marzec 2008 Autor Share Napisano 6 Marzec 2008 to powtórka dzisiaj była, szkoda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawinci Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 Obejrzałem, podobało mi się. Szczególnie opowiastki Szanownych Kleeberczyków - uczestników wydarzeń z IX-X 1939.... I brawo dla tv lubelskiej i panów-aktorów z grupy reko. Miło ujrzeć znajome twarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pet Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 > I czy może ktoś nagrał ?http://tiny.pl/4hgl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombak Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 WitamOglądałem. Jestem bardzo ucieszony tym co zobaczyłem. Może było trochę w tym wołoszańskiego z sensacji XX wieku, ale mimo to brawa. Prosimy o więcej takich filmów, tematów na pewno nie zabraknie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yama02 Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 Hej PetPod wskazanym linkiem nic nie ma :(((moze dasz info na priva ?PozdrYama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 10 Marzec 2008 Autor Share Napisano 10 Marzec 2008 http://www.dokument.com.pl/forum/viewtopic.php?t=1544 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yama02 Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 Dzięki - bardzo fajny materiałpozdrYama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HanysMichal Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 Na tej stronie jest film http://www.osiolek.com/?id=18403 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 Łza mi się w oku zakręciła na tej odegranej scence ze znalezieniem polskiego guzika...Gdy tylko film pokazał żołnierza, który szuka swojej zguby w trawie, to wiedziałem że zaraz nawiążą do poszukiwaczy. I nie myliłem się. Bardzo fajne przejście z przeszłości w teraźniejszość - i całkiem niemęskie uczucie w dołku" gdy się to oglądało :) Jednak kocham to hobby!M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.