domini Napisano 1 Marzec 2008 Autor Napisano 1 Marzec 2008 Witam,Kolega podesłał mi znowu kilka skanów proszę o kilka słów na temat tych przedmiotów, i ewentualną wycenę.pozdrawiam.
daniel-m Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 Na pierwszej fotce, dwa skrajne dawali w SBecji za 10 i 20 lat sluzby.
grba Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 I mamy tu Odznakę za Zasługi w Ochronie Porządku Publicznego"...
senectus Napisano 2 Marzec 2008 Napisano 2 Marzec 2008 Alez ja nie powiedzialem ze sa to akurat twoje pamiatki:) Moze kolegi:) Pozdrawiam
Grzesio Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 Pierwsza fotka, pośrodku Medal 10-lecia Polski Ludowej.Z lewej na 3. i 4. zdjęciu - Medal 40-lecia Polski Ludowej, Krzyż po prawej - Krzyż Walecznych, po lewej - Krzyż Czynu Zbrojnego Armii Ludowej.PzdrGrzesiu
domini Napisano 2 Marzec 2008 Autor Napisano 2 Marzec 2008 senectus niestety mylisz się:P jak już mówiłem to nie moje pamiątki.. A czy kolega będzie to chciał sprzedać to już nie moja sprawa..Dzięki Panowie za pomoc, może ktoś wie jeszcze ile co jest warte??Pozdrawiam
domini Napisano 1 Marzec 2008 Autor Napisano 1 Marzec 2008 Witam,Kolega podesłał mi znowu kilka skanów proszę o kilka słów na temat tych przedmiotów, i ewentualną wycenę.pozdrawiam.
Pytanie
domini
Witam,
Kolega podesłał mi znowu kilka skanów proszę o kilka słów na temat tych przedmiotów, i ewentualną wycenę.
pozdrawiam.
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.