siwyr Napisano 22 Luty 2008 Autor Share Napisano 22 Luty 2008 czy legalnie możne oddać na złom n.p łuski po pociskach karabinowych i o.p.l. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 Jeżeli łuski to można.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 Witam,jeśli mają zbite spłonki i nie zawierają, żadnych materiałów, których posiadanie koliduje z polskim prawem to można.pozdroJadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 Można, ale moim zdaniem nie można czegoś takiego niszczyć. Jeśli chcesz się ich pozbyć to lepiej na allegro wystaw, łuski nie będą przetopione i więcej hajsu dostaniesz. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 Wątpię by ktoś kupił karabinowe łuski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 Wątpię by ktoś kupił karabinowe łuski..."Zajrzyj do ogłoszeń:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 Oooo... Coś nowego :D ja czasami chciałem oddawać łuski innym to nawet nie chcieli brać za darmo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 23 Luty 2008 Share Napisano 23 Luty 2008 Wystarczy na chwile zajrzec na allegro, np. http://allegro.pl/item314712704_luski_i_naboje_z_1_wojny.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyr Napisano 23 Luty 2008 Autor Share Napisano 23 Luty 2008 Trafiło się dla mnie około 150 szt wszystko rozbrojone plus pociski, od nich osobno.I tak nie wiem czy wyrzucić czy coś z nimi zrobić.Karabinowe sobie darujmy.Pozdro.A jeżeli nie u każdego spłonka zbita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 23 Luty 2008 Share Napisano 23 Luty 2008 To niebawem u twych drzwi może stanąć załoga dżiiiii...Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
front 45 Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 łuski...od zajeba...a...szczególnie ruskich od TT, a i całych w piz..u..., chyba chłopaki za dużo mieli w dups..u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 Ale wulgaryzmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 Jakie masz te łuski? Jak masz coś większego niż z karabinu to pójdą szybciej :D tak mi się zdaje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyr Napisano 25 Luty 2008 Autor Share Napisano 25 Luty 2008 No dobra ,nie chcę denerwować załogi GI".Wszystko zostanie zlikwidowane.Pozdro dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 Ja jestem już po remanencie ,wszystkie łuski z niezbita spłonką z bólem serca wróciły do gleby ,lepiej nie kusić losu i spać spokojnie .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 Od dawna pozbywam się zbędnych łusek i innego mosiądzu w punkcie skupu. Nigdy nie miałem problemów, nawet z niezbitymi spłonkami. Facet może płaci dwa złote lub złotówę mniej za kg, ale nie zadaje zbędnych pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.