vis1939 Napisano 6 Kwiecień 2009 Share Napisano 6 Kwiecień 2009 Mi się już parę razy śniło ze strzelałem z drewnianego bunkra do nacierających czerwonoarmistów z MG42,a trup ścielę się gęsto,zaczynam się bać czy nie jest to początek zmian patologicznych w moim mózgu:D,zaczęło się to po trzecim z kolej przeczytaniu apomnianego żołnierza"Ale najgorsze są sny w których znajduje jakieś rzadkie fanty w magazynowych stanach a potem zaraz po przebudzeniu ze śliną na brodzie szukam oczami mojego cuda by zaraz po odzyskaniu świadomości stwierdzić ze znowu nic z tego...PS do ciekawszych snów można zaliczyć ten w którym idzie się odlać,doznania bezcenne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 7 Kwiecień 2009 Share Napisano 7 Kwiecień 2009 heh, myślisz, że to WC i dajesz ostro ale w wyro, hahahahha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 28 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2009 apropos bezsenności ;) oczy szeroko otwarte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowa123 Napisano 29 Sierpień 2009 Share Napisano 29 Sierpień 2009 Moim marzeniem jest by pewien album z historycznymi zdjęciami Piotrkowa Tryb.który opuścił moje miasto powrócił by cieszyć oczy zwiedzających nasze muzeum.Jego historia jest banalna.Dwóch uczniów podstawówki zaniosło do szkoły album po dziadku jednego z nich nauczycielowi od zajęć prakt-tech do obejrzenia.Ów nauczyciel najpierw kilka lat zwlekał z oddaniem wyjątkowego znaleziska po czym wyprowadził się do Jeleniej Góry.Chłopacy dzisiaj maja po ok. 50 lat ale nadal wspominają olbrzymią wartość historyczną zdjęć dokumentujących istotne wydarzenia miasta i okolic.Z tego co wiem nauczyciel zmarł ale żyje jego syn. Na tą chwile nie wiem co dalej robić.Może macie jakiś pomysł?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 10:39 30-08-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuczman Napisano 30 Sierpień 2009 Share Napisano 30 Sierpień 2009 No jak to co. Masz namiary, postaraj sie o kontakt. Luzna rozmowe, pozniej w miare rozeznania konkretne fakty ale w tonie zrozumienia, pragnienia odzyskania czegos waznego dla spoleczenstwa. Bez oskarzen, roszczen. Ew. cos o zblizajacym sie wywiadzie z prasa i checi przedstawienia tej historii w swietle pozytywnym dla tej osoby.;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuczman Napisano 30 Sierpień 2009 Share Napisano 30 Sierpień 2009 Tylko ze pewnie album dawno zostal spieniezony. Taka sama historia zdarzyla sie mojemu znajomemu z usa. Jako dzieciak zaniosl kolekcje mineralow do szkoly i... wiecej jej nie zobaczyl. A bylo to dobre 40 lat temu.Kiedy moja corka pokazywala w szkole kolekcje bursztynow- okazy noc spedzaly w szkolnym sejfie i nie bylo mowy o zadnych nieporozumieniach. Ale to dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max.p Napisano 30 Sierpień 2009 Share Napisano 30 Sierpień 2009 Miałem ostatnio taki miły sen. Kupiłem sobie wykrywke i poszedłem od razu do lasu po próbować. Podczas podróży się trochę zmęczyłem więc usiadłem pod drzewem.Gdy odpocząłem trochę zauważyłem że koło mojego drzewa leża łuski same rzadkie sztuki, parę mauserowskich i kilka innych. Gdy już je wszystkie zebrałem zacząłem szukać wykrywaczem i od razu na dróżce złapałem sygnał.Po wykopaniu okazało się że był to zakonserwowany i ukryty mauser. Niestety nie dane mi było obejrzeć go w całej okazałości. Sen skończył się na powrocie do domu a mausera nie odwijałem z szmat w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowa123 Napisano 30 Sierpień 2009 Share Napisano 30 Sierpień 2009 Sprawę albumu postaram się wyjaśnić i doprowadzić do końca oczywiście ile się da.O postępach pozwolę sobie informować.Dzięki za rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 12 Wrzesień 2009 Share Napisano 12 Wrzesień 2009 Tak, teraz padło na mnie........ bezsenność panuje wciąż.... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 13 Wrzesień 2009 Share Napisano 13 Wrzesień 2009 Czym więcej marzę tym bardziej głupieję xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 28 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2009 ale marzenia to miec trzeba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.