szyszko1984 Napisano 17 Luty 2008 Autor Napisano 17 Luty 2008 Witam SerdecznieMam takie pytanie czy ktoś coś słyszał o legendarnej Pętli Trolli która miała być gdzieś w podziemiach MRU? Czy istnieje jakiś inny plan oprócz tego jaki jest dostępny w sieci z podpisem poufne? Może podsumujemy tu to co wiemy na ten temat i podzielimy sie naszymi spostrzeżeniami? Co wy na to ? :) Czekam na wasze odpowiedzi :) :)
Bocian Napisano 17 Luty 2008 Napisano 17 Luty 2008 Taaaa :) jeszcze nawet widać nasza pieczątkę KEP. Mapę robił Rafał K.Szkoda że ludzie rozwalili teraz wszystko co się dało na 743 :(
szyszko1984 Napisano 23 Luty 2008 Autor Napisano 23 Luty 2008 Mapa to faktycznie raczej lipa. Ale obiekty w terenie nie kłamią więc skąd się wzięły tam aż dwa odwodnienia ?Mam nadzieje ze ktoś może mi na to pytanie racjonalnie odpowiedzieć bo ja jakoś nie potrafię tego zrozumieć.
piotr916 Napisano 8 Listopad 2013 Napisano 8 Listopad 2013 Witam!Temat odżył na innym forum fortyfikacyjnym,ale trzeba być zarejestrowanym aby poczytać.Jak wiemy ostatnim obiektem w systemie jest 739.Możliwe,że miał nim być 743(z racji wykonanego szybu)i po drodze 741(?). I to chyba wszystko w tym temacie...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.